Office 365

A Károli Gáspár Református Egyetem vezetésének döntése értelmében az Egyetem hallgatói részére elérhetővé vált a Microsoft Office 365 szolgáltatás.

Ennek keretében a hallgatók egyetemi e-mail címet, 1 TB OneDrive tárhelyet kaptak és ingyenesen letölthetik az Office programcsomagot öt számítógépre és öt mobileszközre.

Az O365 szolgáltatás főbb részletei

– Egyetemi e-mail cím
A szolgáltatás keretein belül a KRE hallgatói egyetemi, a neptun kódjukból képzett @kre.hu végződésű e-mail címet kaptak. A postafiók tárterülete 50 GB. Az első és további belépésre a http://portal.office.com webhelyen van lehetőség.

– 1 TB OneDrive tárhely
A hallgatók OneDrive hozzáférést is kaptak 1 TB tárterülettel, így egy helyen, jól áttekinthető módon tudják rendszerezni jegyzeteiket, tanulmányaikkal kapcsolatos egyéb anyagaikat. Ezeket a felhőből bárhol, bármikor könnyen elérhetik, de meg is oszthatják egymással. A OneDrive a http://portal.office.com weboldalon érhető el.

– Az Office programcsomag
A http://portal.office.com weboldalra belépve ingyenesen letölthető vagy online használható az Office programcsomag legfrissebb változata, amelyet a hallgatók saját számítógépeikre vagy mobil eszközeikre legálisan telepíthetnek, így az Egyetemen használt legfrissebb programokon gyakorolhatnak, készíthetik el feladataikat.

A részletes tájékoztatót itt olvashatja.

Amennyiben az O365 szolgáltatáscsomagon belül az egyes szolgáltatások használata során hibát tapasztal, úgy azt kérjük, hogy képernyőmentéssel küldje meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A felhasználói azonosítóval kapcsolatos problémák (pl. jelszó módosítás, regisztráció ) elhárításában a KRE Informatikai Csoport áll rendelkezésükre.

Egyebekben a felhasználói oldalon a saját tulajdonú eszközök (laptop, telefon, asztali gép, internet elérés stb.) kezelése a felhasználó felelőssége.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések