Office 365

A Károli Gáspár Református Egyetem vezetésének döntése értelmében az Egyetem hallgatói részére elérhetővé vált a Microsoft Office 365 szolgáltatás.
Ennek keretében a hallgatók egyetemi e-mail címet, 1 TB OneDrive tárhelyet kaptak és ingyenesen letölthetik az Office programcsomagot öt számítógépre és öt mobileszközre.


Az O365 szolgáltatás főbb részletei

- Egyetemi e-mail cím
A szolgáltatás keretein belül a KRE hallgatói egyetemi, az oktatási azonosítójukból képzett @cloud.kre.hu végződésű e-mail címet kaptak. A postafiók tárterülete 50 GB. Az első és további belépésre a http://portal.office.com webhelyen van lehetőség.

- 1 TB OneDrive tárhely
A hallgatók OneDrive hozzáférést is kaptak 1 TB tárterülettel, így egy helyen, jól áttekinthető módon tudják rendszerezni jegyzeteiket, tanulmányaikkal kapcsolatos egyéb anyagaikat. Ezeket a felhőből bárhol, bármikor könnyen elérhetik, de meg is oszthatják egymással. A OneDrive a http://portal.office.com weboldalon érhető el.

- Az Office programcsomag
A http://portal.office.com weboldalra belépve ingyenesen letölthető vagy online használható az Office programcsomag legfrissebb változata, amelyet a hallgatók saját számítógépeikre vagy mobil eszközeikre legálisan telepíthetnek, így az Egyetemen használt legfrissebb programokon gyakorolhatnak, készíthetik el feladataikat.

A részletes tájékoztatót itt olvashatja


Amennyiben az O365 szolgáltatáscsomagon belül az egyes szolgáltatások használata során hibát tapasztal, úgy azt kérjük, hogy képernyőmentéssel küldje meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
A felhasználói azonosítóval kapcsolatos problémák (pl. jelszó módosítás, regisztráció ) elhárításában a KRE Informatikai Csoport áll rendelkezésükre.
Egyebekben a felhasználói oldalon a saját tulajdonú eszközök (laptop, telefon, asztali gép, internet elérés stb.) kezelése a felhasználó felelőssége.

Következő eseményekNo result...

Galéria

Galéria

 

Tudomány, kutatás

Névjegy

Névjegy

 

Napi biztatás

Blog

Károli Gáspár Református Egyetem – Blog

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Szakirányú továbbképzések

Youtube

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések