Károli Junior Akadémia - Regisztráció

Károli Gáspár Református Egyetem

Regisztráció
Alapismereti kurzusok

Alapismereti képzéseinkről bővebb információ ITT olvasható

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérünk, amennyiben nem rendelkezel tanulói jogviszonnyal, az alábbi 3 mezőt töltsd ki "Nem tanulok" szöveggel

Képzéseinket a szeptember és december közötti időszakban tartjuk. Egyes képzések párhuzamosan zajlanak. Lehetőséged van több képzésre is jelentkezni, amennyiben nem azonos időpontban kerülnek megrendezésre.

Legalább egy (4 alkalmas) képzés kiválasztása esetén a további (4 alkalmas) képzések árából 50 % kedvezményt biztosítunk.

Legalább egy (4 alkalmas) képzés kiválasztása esetén kedvezményes, napi részvételi lehetőség további képzések egy vagy két képzési napján, bármely oktatási intézmény diákjainak: 5000 Ft/nap/fő.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kedvezményes, napi részvétel feltétele: egy olyan képzés kiválasztása, amelynek valamennyi képzési napján részt veszel. Kreditelismerés, tanúsítvány csak olyan képzés elvégzése esetén jár, amelynek valamennyi napján részt veszel. A kedvezményes, napi részvétel alapján további kreditek elismertetésére, további tanúsítvány átvételére nincs lehetőség. Több alapismereti képzés elvégzése estén is maximum 100 intézményi pont jár a felsőfokú felvételi eljárás során.

ÁJK: jogi alapismeretekBTK: bölcsészet- és társadalomtudományi alapismeretekBTK: idegennyelvi alapismeretekBTK: pszichológiai alapismeretekGESZK: gazdasági alapismeretekGESZK: egészségügyi és szociális alapismeretekHTK-PK: pedagógiai és teológiai alapismeretekSPORTIRODA + GESZK: sport és rekreációs alapismeretekAz alapismereti képzéseinkre történő jelentkezés határideje: 2024. június 15.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a képzés eredményes teljesítésének a feltétele:

  • Személyes részvétel a képzési alkalmakon (1 hiányzás megengedett, orvos/szülő/iskola/intézmény által kiállított igazolás szükséges)
  • A választott képzéshez tartozó, a képzés tananyagából álló vizsga eredményes teljesítése.
  • Részvételi díj megfizetése: 50 000 Ft/fő, református oktatási intézmények diákjainak: 30 000 Ft/fő
  • A vizsga teljesítéséhez minimum 70% vagy azt meghaladó vizsgaeredmény szükséges.
  • Amennyiben a vizsgázó a vizsgát az első alkalommal nem tudja eredményesen teljesíteni, pótvizsga letételére egy további alkalommal van lehetősége.
  • Tananyag: az előadásokon elhangzottak, valamint a képzésekhez kapcsolódó jegyzet.
  • A vizsga írásbeli feladatlapból áll, amely elméleti és gyakorlati jellegű feladatokat is tartalmazhat. A feladatlap kitöltésére rendelkezésre álló idő: maximum 1 óra.

Pótvizsga időpontjai:

2024.12.13. (péntek) 14:00

2024.12.14. (szombat) 14:00

Tanúsítvány átadó ünnepség időpontja: 2025. január 18.

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha megtörtént a befizetés.

Fizetési határidő: a regisztrációt követő 14 napon belül.

Amennyiben a jelentkező még nem töltötte be 16. életévét, úgy a következő nyilatkozatot a jelentkező, valamint a szülői felügyeleti jogokat gyakorló személy aláírásával ellátva, szkennelve kérjük elküldeni a karoli.junior.akademia@kre.hu e-mail címre: NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

Copyright © 2024 Károli Gáspár Református Egyetem | www.kre.hu/