KRESC kezdő kép
KRESC logó
MEFOB - Birkózás aranyérmese - 2024

Aranyérem birkózásban

A női 55 kilogrammosok súlycsoportjában Tóth Zsanett Dorka óvodapedagógus hallgatónk indult


>>Bővebben>>

MEFOB fesztivál 2024

Éremeső a MEFOB Feszten

Egyetemünk hallgatói remekül szerepeltek az április 30. és május 2. között megrendezett MEFOB Feszten. A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) idei kiírásában 5 sportágban 15 hallgatónk vett részt a győri rendezvényen. A háromnapos sporteseményen 2 ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza Károlis sportolóink.


>>Bővebben>>

Károli Gáspár Református Egyetem Sport Club közgyűlés hírbox kép

Közgyűlés

Tisztelettel meghívjuk a Károli Gáspár Református Egyetem Sport Club 2024. április 2-án 14:00 órakor a 1088 Budapest, Múzeum utca 17., 1. emelet Rektori Tárgyalóban tartandó sportegyesületi közgyűlésre.


>>Bővebben>>

Házidöntő és éremszerzés a jubileumi XV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján

Múlt hétvégén került megrendezésre a XV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK), ahol egyetemünk 4 sportágban is indult. Egyéniben darts-versenyre neveztek hallgatóink, csapatsportban pedig férfi futsal, női kosárlabda és férfi vízilabda csapatunk volt érdekelt.


>>Bővebben>>

Veres Amarilla

Veres Amarilla bronzérmes a cardiffi világkupán

A kerekesszékes vívás idei első világkupa versenyének Cardiff adott otthont, ahol a magyar delegáció több fegyvernemben is remekelt. A tokiói paralimpiai bajnok, egyetemünk jogász szakos hallgatója, Veres Amarilla két versenyszámában is  az élmezőnyben végzett. Az UTE sportolója párbajtőr és kard „A” sérültségi kategóriában is harmadikként zárta egyéni szereplését, így két bronzéremmel tért haza. A Krajnyák […]


>>Bővebben>>

díjak

Az Év Egyetemi Sportolója lett Pigniczki Fanni és Márton Anna

November 30-án a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megtartotta az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, ahol egyetemünk két hallgatója is elnyerte az Év Egyetemi Sportolója díjat. Az elismerésben idén két hallgatónk részesült: az olimpikon, világbajnoki bronzérmes ritmikus tornász, kétszeres Egyetemi Világjátékok aranyérmes, pszichológia szakos Pigniczki Fanni és a pszichológia mesterszakos világbajnok […]


>>Bővebben>>