Az Albinoni Kamarazenekar jótékonysági hangversenye

Az Albinoni Kamarazenekar Jótékonysági Hangversenyt tart a Magyar Örökség-díjas Budapesti Kórussal a Ráday-kollégium leégésekor elhunyt Farkas Zoltán családjának javára. A különlegesen szép barokk műsort Bach János Passiójának gyönyörű zárótétele koronázza a Budapesti Kórus közreműködésével.

KRE ÁJK Doktoravató és oklevélátadó ünnepély

2018. január 27-én, szombaton került megrendezésre az Állam- és Jogtudományi Kar doktoravató és oklevélátadó ünnepsége a Fasori református templomban.

"Legyetek influencerek!"

Mit jelent reformátusnak lenni a nagyvilágban? Mi a feladata egy hívő embernek a kultúrában, közéletben? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a Károli Gáspár Református Egyetem teológusai a Colloqium Iuventum legutóbbi előadásán. Az ősszel indult beszélgetés-sorozat egyik előadója Gér András zsinati tanácsos volt, aki arról beszélt: a keresztyén embernek a Biblia tanulmányozás után kötelessége véleményt alkotni közéleti kérdésekben is.

"Ökoestek" előadássorozat 2021-ben is!

A KRE Teremtésvédelmi Műhely és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület közös ismeretterjesztő előadásai "Ökoestek" címmel idén tavasszal is folytatódnak, az őszi sorozathoz hasonlóan az online térben.  A teremtett világgal való gondos bánásmód mindannyiunk feladata, így előadásokkal, tájékoztató foglalkozásokkal hívunk minden felelősen gondolkodó embert közös eszmecserére.