AmiKRE érdemes figyelni! – Hallgatói felhívás

Hallott már a Budapest Ösztöndíj Programról? Tudja, hogyan lehet „Camp Leader”? Érdeklik a legfrissebb pályázatok, ösztöndíjak, egyetemi hírek és programajánlók?

Mindezek megtalálhatók a KRE Hallgatói Hírlevélben! A minden hónapban kiküldésre kerülő hírlevélből naprakészen tájékozódhat a legfrissebb egyetemi hírekről és programokról, aktuális ösztöndíjakról és pályázatokról, valamint olyan érdekességekre is felhívjuk a figyelmet, mint az „Év Fája” szavazás, egy közelgő fesztivál, vagy épp a legújabb infokommunikációs újítások.

Kiküldésre kerül – akkor miért nem kapom meg?

Ha az elmúlt hónapok során nem találkozott a KRE Hallgatói Hírlevéllel e-mail-fiókjában, előfordulhat, hogy levelezőrendszere a „Promóciók” vagy a „Spam” mappába helyezte át a kiküldött hírlevelet.  Ha szeretné, hogy a hírekről, pályázatokról és programokról könnyedén tájékozódhasson, egyszerűen csak engedélyezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet, mint biztonságos feladót, vagy helyezze át a levelet az „Elsődleges” mappába.

Várjuk az ötleteket!

A hírlevéllel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket kérjük, küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Erre a címre várjuk a témaötleteket, hallgatói híreket is!

Amennyiben az íróasztalfiókjában érdekes, a református értékekkel összeegyeztethető cikkek lapulnak, örömmel fogadjuk írásait a KRE honlapján található „Blog” rovatba. Határidő nincs, a cikkeket, illetve téma-javaslatokat folyamatosan várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép