Napi jegyzet

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Trócsányi László (2024.05.16.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.05.16-i adásában Trócsányi László jogtudós, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, a Magyar Jogász Egylet elnöke mondta el gondolatait.

Trócsányi László Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Bagdy Emőke (2024.05.10.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.05.10-i adásában Bagdy Emőke szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Károli Gáspár Református Egyetem professzor emeritája mondta el gondolatait.

Bagdy Emőke Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Trócsányi László (2024.05.01.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.05.01-i adásában Trócsányi László jogtudós, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, a Magyar Jogász Egylet elnöke mondta el gondolatait.

Trócsányi László Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Bagdy Emőke (2024.03.20.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.03.20-i  adásában Bagdy Emőke szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Károli Gáspár Református Egyetem professzor emeritája mondta el gondolatait.

Bagdy Emőke Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Szakály Sándor (2024.03.13)

A Kossuth Rádió 2024.03.13-i Jó reggelt, Magyarország! műsorának Napi jegyzet című sorozatában elhangzott Szakály Sándor, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár főigazgatója, egyetemünk professzorának újabb napi gondolata.

Hallgassa vissza – Szakály Sándor Napi jegyzete | hirado.hu

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Bagdy Emőke (2024.03.08.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.03.08-i adásában Bagdy Emőke szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Károli Gáspár Református Egyetem professzor emeritája mondta el gondolatait.

Bagdy Emőke Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Szakály Sándor (2024.03.05)

A Kossuth Rádió 2024.03.05-i Jó reggelt, Magyarország! műsorának Napi jegyzet című sorozatában elhangzott Szakály Sándor, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár főigazgatója, egyetemünk professzorának újabb napi gondolata.

Hallgassa vissza – Szakály Sándor Napi jegyzete | hirado.hu

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Szakály Sándor (2024.03.01)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában indult Napi jegyzet című sorozatában megjelent Szakály Sándor, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár főigazgatója, egyetemünk professzorának újabb napi gondolata.

Hallgassa vissza – Szakály Sándor Napi jegyzete | hirado.hu

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Szakály Sándor (2024.02.22)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában Napi jegyzet címmel indult új sorozat, melynek szereplői a tudományos és kulturális élet tekintélyes szakemberei.

Az alábbi linken hallgathatja meg Szakály Sándor, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár főigazgatója, egyetemünk professzora napi gondolatát: Hallgassa vissza – Szakály Sándor Napi jegyzete | hirado.hu

Kossuth Rádió logóNapi jegyzet – Bagdy Emőke (2024.02.13.)

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának Napi jegyzet című sorozat 2024.02.13-i  adásában  Bagdy Emőke szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Károli Gáspár Református Egyetem professzor emeritája mondta el gondolatait.

Bagdy Emőke Napi jegyzetét ide kattintva hallgathatja vissza

 

Napi jegyzet címmel indult sorozat a Kossuth Rádió reggeli műsorában, a Jó reggelt, Magyarország!-ban. Szereplői a tudományos és kulturális élet tekintélyes, iránymutató képviselői, mondanivalójuk, bölcsességük útravalóként kísérheti el a hallgatót a nap során. A Napi jegyzet a Kossuth Rádió reggeli műsorsávjában minden hétköznap 8:30 előtt hallható.