Közérdekű adatok

Azonosító adatok

Adószám: 18060676-2-43

Közösségi (EU-s) adószám: HU18060676

Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11705008-20436034

Szervezet és elérhetőségek

1.

A közfeladatot ellátó szerv

Hatályos Előző állapot
 

Hivatalos neve:

Károli Gáspár Református Egyetem n.a.
 

Székhelye:

1091 Budapest, Kálvin tér 9. n.a.
 

Postai címe:

1091 Budapest, Kálvin tér 9. n.a.
 

Telefonszáma:

+36 1 455 9060 n.a.
 

Telefax:

+36 1 455 9062 n.a.
 

Elektronikus levélcím:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. n.a.
 

Honlapja:

kre.hu n.a.
       
2. Szervezeti felépítés: A szervezeti felépítésről a hatályos SzMR-ből tájékozódhat:
http://www.kre.hu/portal/index.php/home/szabalyzatok.html?download=3:i-szervezeti-es-mukodesi-rend-2021-01-28
n.a.
       
3. A szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezetők neve, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) és az ügyfélfogadási rend Az információk kari honlapjainkon találhatók meg:
https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-12-54/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-osztaly-ugyfelszolgalatanak-nyitvatartasa.html
https://htk.kre.hu/index.php/hallgatoinknak/tanulmanyi-osztaly.html
n.a.
4. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme): Az elérhetőségre vonatkozó adatok megtalálhatók az alábbi aloldalon:
http://www.kre.hu/portal/index.php/home/egyetemunk-vezetese.html
n.a.
5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége A szenátusra vonatkozó információkról az SzMR-ből tájékozódhat: http://www.kre.hu/portal/index.php/home/szabalyzatok.html?download=3:i-szervezeti-es-mukodesi-rend-2021-01-28 n.a.
6. A közfeladatot ellátó szerv irányítása, felügyelete vagy ellenőrzése alatt álló, vagy alárendeltségében működő más közfeladatot ellátó szervek Károli Gáspár Református Egyetem Kaszap Utcai Református Óvoda, amelynek kötelezően közzéteendő adatat megtalálhatók az alábbi hivatkozásra kattintva: https://kir2info.kir.hu/pub/Index/203538 n.a.
7. A közfeladatot ellátó szerv többségi tulajdonában álló, illetve részvételével működő gazdálkodó szervezet neve, székhelye, elérhetősége (postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme), tevékenységi köre, képviselőjének neve, a közfeladatot ellátó szerv részesedésének mértéke nem releváns n.a.
8. A közfeladatot ellátó szerv által alapított közalapítványok neve, székhelye, elérhetősége (postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme), alapító okirata, kezelő szervének tagjai nem releváns n.a.
9. A közfeladatot ellátó szerv által alapított költségvetési szerv neve, székhelye, a költségvetési szervet alapító jogszabály megjelölése, illetve az azt alapító határozat, a költségvetési szerv alapító okirata, vezetője, honlapjának elérhetősége, működési engedélye nem releváns n.a.

 

A közérdekű adatok megismerésére irányuló eljárásrend ide kattintva olvasható.