Tájékoztató a 2023/2024. tanévi kollégiumi jelentkezésről

KRE 2023-2024 tanévi kollégiumi döntések

Tájékoztató I. éveseknek a 2023/2024. tanévi kollégiumi jelentkezésről

A KRE I. éves hallgatói számára a 2023/2024. tanévre vonatkozó kollégiumi jelentkezés elektronikus úton, a Neptun egységes tanulmányi rendszer kérvénykezelő felületén történik az alábbi időszakban:

2023. augusztus 1. napjától 2023. augusztus 10. napján 23.59-ig

A „Kollégiumi jelentkezési lap elsőéves hallgatók részére 2023/24/1” kérvény 2023. augusztus 1-jétől elérhető a Neptun rendszerbe történt belépést követően az Ügyintézés/Kérvények menüpontban. A kérelmet a Neptun rendszerben lehet kitölteni, valamint a szükséges csatolmányokat is ott kell feltölteni.

A KRE-n kollégiumi elhelyezést kérelmező I. évesek esetén a kollégiumi jelentkezéssel egyidőben történik a 2023/2024. tanév 1. (őszi) félévi szociális helyzet felmérése is, így a szociális helyzetet igazoló dokumentumok beszerzése és a Neptunba történő feltöltése szükséges.

Az I. évre felvettek esetén tanulmányi eredményként a felvételi pontszám (átszámítással max. 7,00 pontig) kerül figyelembevételre, míg a közösségi munka (pl. Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálat tevékenységében, illetve egyházi közösségi tevékenységben való részvétel) igazolás alapján. A felvételi pontszám átszámítási táblázata a honlapon a https://portal.kre.hu/index.php/szolgaltatasaink/kollegiumok.html oldalon érhető el.

Az I. éves hallgatók 2023/2024. tanévi kollégiumi jelentkezésről szóló bővebb tájékoztatója, a szociális helyzet kategóriái és a csatolandó dokumentumok itt érhetők el:

A kollégiumi jelentkezés során benyújtott dokumentumok feldolgozása során tapasztalt hiányok esetén a kollégiumi jelentkezési kérelmet hiánypótlásra küldik vissza, a kollégiumi felvételi eljárásban hiánypótlásra rendelkezésre álló idő 8 nap.

A kollégiumi jelentkezések elbírálásáról 2023. augusztus 25-én kapnak értesítést.

Kollégiumok elérhetősége:

A kollégiummal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik az alábbi levelezési címeken az adott kollégiumra vonatkozóan:

Budapest képzési helyen:

 • Bethlen Gábor Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Bocskai István Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Óbudai Diákhotel – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kecskemét képzési helyen:

 • Kecskeméti Korall Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagykőrös képzési helyen:

 • Nagykőrösi Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A KRE szakkollégiumaiban történő kollégiumi elhelyezés:

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium jelentkezési határideje és a jelentkezés módja a fentiektől eltér, melyekről az alábbi linkeken tájékozódhatnak:

https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-46-08/2015-10-20-12-47-06/bkbtsz.html#s6

A KRE Hittudományi Kar teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóinak kollégiumi elhelyezése

A 2022/2023. tanévtől, így a 2023/2024. tanévben a KRE Hittudományi Kar (a továbbiakban: KRE-HTK) teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóinak kollégiumi elhelyezésére a megújult, Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona szolgál. A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona a nappali munkarendű, hitéleti szakon tanuló, egyházi hivatásra készülő hallgatók együtt élő közössége. A KRE-HTK teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóknak a „kollégiumi” bentlakás a hivatásra készülés érdekében kötelező, a nappali munkarendű hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók számára ajánlott a diákotthonban történő bentlakás. Ráday Felsőoktatási Diákotthonba történő jelentkezéshez a regisztrálást már előzetesen meg kellett tenni. A diákotthonban a lakhatás díja: 17.000 Ft/hó/fő. A diákotthon elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

Tájékoztató 2023/2024. tanévi kollégiumi jelentkezésről

Tisztelt Hallgatók!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a 2023/2024. tanévre vonatkozó kollégiumi jelentkezés az előző évekhez hasonlóan elektronikus úton, a Neptun egységes tanulmányi rendszer kérvénykezelő felületén történik az alábbi időszakban:

2023. július 4. napjától 2023. július 15. napján 23.59 óráig

A „Kollégiumi felvételi kérelem felsőbb évfolyamos hallgatók részére 2023/24/1” kérvény 2023. július 4-étől elérhető a Neptun rendszerbe történt belépést követően az Ügyintézés/Kérvények menüpontban. A kérelmet a Neptun rendszerben lehet kitölteni, valamint a szükséges csatolmányokat is ott kell feltölteni.

Felhívom figyelmüket arra, hogy a kollégiumi jelentkezésüket csak a megadott időszakban tudják benyújtani, és akkor nyújtsák be, ha a 2022/2023. tanév 2. (tavaszi) félévüket a Neptunban lezárták.

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2023/2024. tanévre a következő kollégiumokba van lehetőségük jelentkezni:

Budapest képzési helyen:

 • Bethlen Gábor Kollégium – 220 fő hallgatói férőhely, csak KRE-BTK hallgatók jelentkezhetnek,
 • Bocskai István Kollégium – 50 fő hallgatói férőhely, elsősorban KRE-ÁJK hallgatók jelentkezését várják.
 • Óbudai Diákhotel – 339 fő hallgatói férőhely, minden Kar hallgatója jelentkezhet.


Kecskemét képzési helyen:

 • Kecskeméti Korall Kollégium – 40 fő hallgatói férőhely.


Nagykőrös képzési helyen:

 • Nagykőrösi Kollégium – 80 fő hallgatói férőhely.

 

A 2022/2023. tanévtől, így a 2023/2024. tanévben is a KRE Hittudományi Kar (a továbbiakban: KRE-HTK) teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóinak kollégiumi elhelyezésére a megújult, Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona szolgál, számukra a bentlakás kötelező. A nappali munkarendű hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók számára ajánlott a diákotthonban történő bentlakás. A Ráday Felsőoktatási Diákotthonba történő jelentkezésről ld. bővebben alább.

Felhívom a többi Kar hallgatóinak figyelmét, hogy a fenti információk mérlegelésével adják be a Neptunban a jelentkezésüket a 2023/2024. tanévben kollégiumi elhelyezésre.

A kollégiumi jelentkezések elbírálásáról 2023. augusztus 25-én kapnak értesítést. Tájékoztatom Önöket, hogy a 2023/2024. tanévi kollégiumi jelentkezés során is lehetőségük van arra, hogy két kollégiumot jelöljenek meg.

A KRE-n kollégiumi elhelyezést kérelmező hallgatók esetén a kollégiumi jelentkezéssel egyidőben történik a 2023/2024. tanév 1. (őszi) félévi szociális helyzet felmérése is, így kérem, különös figyelmet fordítsanak a szociális helyzetet igazoló dokumentumok beszerzésére és a Neptunba történő feltöltésére. A szociális helyzet megállapítására és az azt igazoló dokumentumokkal, valamint azok benyújtásával kapcsolatos részletes információkat a KRE Szervezeti és Működési Szabályzat III. Hallgatói Követelményrendszer III.4. Kollégiumi Szabályzat (a továbbiakban: KRE Kollégiumi Szabályzat) 3. számú Függeléke tartalmazza. A tanulmányi eredményként az utolsó két lezárt aktív félév korrigált kreditindex átlaga két tizedesjeggyel (max. 7,00-ig) kerül figyelembevételre, míg a közösségi munka (pl. kollégiumi bizottsági tagság, HÖK tevékenységében való részvétel, Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálat tevékenységében, illetve egyházi közösségi tevékenységben való részvétel) igazolás alapján.

A kollégiumi kérvényt benyújtó felsőbb éves hallgatók esetén a 2023/2024. tanév 1. (őszi) félévre vonatkozóan a 2023. szeptember folyamán benyújtandó rendszeres szociális ösztöndíj iránti kérelmek esetén

 • már külön nem kell benyújtani a szociális helyzetet igazoló dokumentumokat,
 • a kollégiumi kérvény bírálata során megállapított szociális helyzet alapján történik a pontszámítás, újabb dokumentumok nem fogadhatók el.


A kollégiumi jelentkezés során benyújtott dokumentumok feldolgozása során tapasztalt hiányok esetén a kollégiumi jelentkezési kérelmet hiánypótlásra küldik vissza, a kollégiumi felvételi eljárásban hiánypótlásra rendelkezésre álló idő 8 nap.

Kollégiumi díjak a 2023/2024. tanévben:

A KRE kollégiumainak komfortfokozat szerinti besorolása és a komfortfokozathoz kapcsolódóan a hatályos jogszabályi előírások alapján megállapított kollégiumi díjak a 2023/2024. tanévben nem változnak, azokat részletesen a KRE Kollégiumi Szabályzat 7. számú Függeléke tartalmazza.

 1. A kollégiumi díjak Budapest képzési helyen:
 • Bethlen Gábor Kollégiumban az állami ösztöndíjas hallgatók részére: 9.320 Ft/fő/hónap.
 • Bocskai István Kollégiumban állami ösztöndíjas hallgatók részére: 9.320 Ft/fő/hónap.
 • Óbudai Diákhotelben állami ösztöndíjas hallgatók részére: 11.650 Ft/fő/hónap.

Önköltséges hallgatók részére (minden kollégiumban): 21.500 Ft/hónap.

 1. A kollégiumi díjak Kecskemét képzési helyen a Kecskeméti Korall Kollégiumban:
 • állami ösztöndíjas hallgatók részére: 17.000 Ft/fő/hónap,
 • önköltséges hallgatók részére: 21.500 Ft/hónap.

 1. A kollégiumi díjak Nagykőrös képzési helyen a Nagykőrösi Kollégiumban:
 • állami ösztöndíjas hallgatók részére: 9.320 Ft/fő/hónap.
 • önköltséges hallgatók részére: 21.500 Ft/hónap.


A kollégiumi díj befizetésére minden kollégium esetén, a kollégiumi díjtételek minden hónapban – a Neptun rendszerben történő kiírását követően – az adott hónap 15. napjáig kizárólag a Neptunban van lehetőség. Figyelem! A kollégiumi díj késedelmes befizetése esetén a KRE Szervezeti és Működési Szabályzat III. Hallgatói Követelményrendszer III.2. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat Szolgáltatási díjtáblázatában a 2023/2024. tanévre vonatkozóan megállapított késedelmi díj kerül kiírásra.

Kollégiumok elérhetősége:

A kollégiummal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik az alábbi levelezési címeken az adott kollégiumra vonatkozóan:

Budapest képzési helyen:

 • Bethlen Gábor Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Bocskai István Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Óbudai Diákhotel – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kecskemét képzési helyen:

 • Kecskeméti Korall Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Nagykőrös képzési helyen:

 • Nagykőrösi Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A KRE szakkollégiumaiban történő kollégiumi elhelyezés
:

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium jelentkezési határideje és a jelentkezés módja a fentiektől eltér, melyekről az alábbi linkeken tájékozódhatnak:

 • Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium

https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-46-08/2015-10-20-12-47-06/bkbtsz.html#s6

A KRE-HTK teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóinak, valamint a nappali munkarendű hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók bentlakása a megújult, Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában:

A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona a nappali munkarendű, hitéleti szakon tanuló, egyházi hivatásra készülő hallgatók együtt élő közössége. A KRE-HTK teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóknak a „kollégiumi” bentlakás a hivatásra készülés érdekében kötelező, a nappali munkarendű, hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók számára a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában a bentlakás nem kötelező, de ajánlott.

Ráday Felsőoktatási Diákotthonba történő jelentkezéshez a regisztrálást már előzetesen meg kellett tenni. A diákotthonban a lakhatás díja: 17.000 Ft/hó/fő. A diákotthon elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Budapest, 2023. július 4.

Üdvözlettel:
Prof. Dr. Szuchy Róbert s.k.
oktatási rektorhelyettes

 


Tájékoztató a 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezésről

KRE 2022-2023 tanévi kollégiumi döntések

Tájékoztató I. éveseknek a 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezésről

A KRE I. éves hallgatói számára a 2022/2023. tanévre vonatkozó kollégiumi jelentkezés elektronikus úton, a Neptun egységes tanulmányi rendszer kérvénykezelő felületén történik az alábbi időszakban:

2022. augusztus 1. napjától 2022. augusztus 10. napján 23.59-ig

A „Kollégiumi jelentkezési lap elsőéves hallgatók részére 2022/23/1” kérvény 2022. augusztus 1-jétől elérhető a Neptun rendszerbe történt belépést követően az Ügyintézés/Kérvények menüpontban. A kérelmet a Neptun rendszerben lehet kitölteni, valamint a szükséges csatolmányokat is ott kell feltölteni.

A 2022/2023. tanévben felújítás miatt a Bethlen Gábor Kollégium bezár, így Budapesten ebbe a Kollégiumba nem lesz lehetőség jelentkezni. Emiatt az Egyetem Budapest képzési helyen – a Bocskai István Kollégium által biztosított kollégiumi férőhelyek mellett – az Óbudai Diákhotel Kollégiumban a 2022/2023. tanévben megemelt létszámban biztosítja az elhelyezést, összesen 409 fő hallgató részére tudunk kollégiumi elhelyezést biztosítani.

A KRE-n kollégiumi elhelyezést kérelmező I. évesek esetén a kollégiumi jelentkezéssel egyidőben történik a 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévi szociális helyzet felmérése is, így a szociális helyzetet igazoló dokumentumok beszerzése és a Neptunba történő feltöltése szükséges. Az I. évre felvettek esetén tanulmányi eredményként a felvételi pontszám kerül figyelembevételre, míg a közösségi munka (pl. Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálat tevékenységében, illetve egyházi közösségi tevékenységben való részvétel) igazolás alapján.

Az I. éves hallgatók 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezésről szóló bővebb tájékoztatója, a szociális helyzet kategóriái és a csatolandó dokumentumok itt érhetők el:


A kollégiumi jelentkezés során benyújtott dokumentumok feldolgozása során tapasztalt hiányok esetén a kollégiumi jelentkezési kérelmet hiánypótlásra küldik vissza, a kollégiumi felvételi eljárásban hiánypótlásra rendelkezésre álló idő 8 nap.
A kollégiumi jelentkezések elbírálásáról 2022. augusztus 25-én kapnak értesítést.

Kollégiumok elérhetősége:

A kollégiummal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik az alábbi levelezési címeken az adott kollégiumra vonatkozóan:

Budapest képzési helyen:

 • Bocskai István Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Óbudai Diákhotel – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kecskemét képzési helyen:

 • Kecskeméti Korall Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagykőrös képzési helyen:

 • Nagykőrösi Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A 2022/2023. tanévtől a KRE Hittudományi Kar (a továbbiakban: KRE-HTK) teológia osztatlan képzésre I. évre felvettek, valamint a nappali munkarendű hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésre I. évre felvettek bentlakása a megújult, Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában:
A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona a nappali munkarendű, hitéleti szakon tanuló, egyházi hivatásra készülő hallgatók együtt élő közössége.
A KRE-HTK teológia osztatlan képzésre I. évre felvettek előzetesen tájékoztatást kaptak arról, hogy a „kollégiumi” bentlakás a hivatásra készülés érdekében kötelező, amelyhez a regisztrálást 2022. július 15. napjáig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs felületen kellett megtenni:
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=dZRNxOj1jEGfdsbnTmqu_4PTqduvbaNHmle5jmPRChRURU82Tko2WElKQ1JTTUJKR0JXWlo1MzkyRS4u
A nappali munkarendű, hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésre I. évre felvettek számára a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában a bentlakás nem kötelező, de ajánlott.
A diákotthon elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A KRE szakkollégiumaiban történő kollégiumi elhelyezés:
A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium és a Bocskai István Szakkollégium jelentkezési határideje és a jelentkezés módja a fentiektől eltér, melyekről az alábbi linkeken tájékozódhatnak:

 

 

Tájékoztató felsőbb éves hallgatóknak a 2022/2023. tanév jelentkezésről

A KRE felsőbb éves hallgatói számára a 2022/2023. tanévre vonatkozó kollégiumi jelentkezés az előző évekhez hasonlóan elektronikus úton, a Neptun egységes tanulmányi rendszer kérvénykezelő felületén történik az alábbi időszakban:

2022. július 1. napjától 2022. július 15. napján 16 óráig

A „Kollégiumi felvételi kérelem felsőbb évfolyamos hallgatók részére 2022/23/1” kérvény 2022. július 1-jétől elérhető a Neptun rendszerbe történt belépést követően az Ügyintézés/Kérvények menüpontban. A kérelmet a Neptun rendszerben lehet kitölteni, valamint a szükséges csatolmányokat is ott kell feltölteni.

A kollégiumi jelentkezést csak a megadott időszakban tudják benyújtani, és akkor nyújtható be, ha a 2021/2022. tanév 2. (tavaszi) félévüket a Neptunban lezárták.

A 2022/2023. tanévben felújítás miatt a Bethlen Gábor Kollégium bezár, így Budapesten ebbe a Kollégiumba nem lesz lehetőség jelentkezni. Emiatt az Egyetem Budapest képzési helyen – a Bocskai István Kollégium által biztosított kollégiumi férőhelyek mellett – az Óbudai Diákhotel Kollégiumban a 2022/2023. tanévben megemelt létszámban biztosítja az elhelyezést, összesen 409 fő hallgató részére tudunk kollégiumi elhelyezést biztosítani.

A KRE-n kollégiumi elhelyezést kérelmező hallgatók esetén a kollégiumi jelentkezéssel egyidőben történik a 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévi szociális helyzet felmérése is, így a szociális helyzetet igazoló dokumentumok beszerzése és a Neptunba történő feltöltése szükséges. A tanulmányi eredményként az utolsó két lezárt aktív félév korrigált kreditindex átlaga két tizedesjeggyel (max. 7,00-ig) kerül figyelembevételre, míg a közösségi munka (pl. kollégiumi bizottsági tagság, HÖK tevékenységében való részvétel, Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálat tevékenységében, illetve egyházi közösségi tevékenységben való részvétel igazolás alapján).

A felsőbb éves hallgatók 2022/2023. tanévi kollégiumi jelentkezésről szóló bővebb tájékoztatója, a szociális helyzet kategóriái és a csatolandó dokumentumok itt érhetők el:

 

A kollégiumi jelentkezés során benyújtott dokumentumok feldolgozása során tapasztalt hiányok esetén a kollégiumi jelentkezési kérelmet hiánypótlásra küldik vissza, a kollégiumi felvételi eljárásban hiánypótlásra rendelkezésre álló idő 8 nap.

A kollégiumi jelentkezések elbírálásáról 2022. augusztus 25-én kapnak értesítést.

Kollégiumok elérhetősége:

A kollégiummal kapcsolatos kérdéseiket feltehetik az alábbi levelezési címeken az adott kollégiumra vonatkozóan:

Budapest képzési helyen:

 • Bocskai István Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Óbudai Diákhotel – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kecskemét képzési helyen:

 • Kecskeméti Korall Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagykőrös képzési helyen:

 • Nagykőrösi Kollégium – Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A 2022/2023. tanévtől KRE Hittudományi Kar (a továbbiakban: KRE-HTK) teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóinak, valamint a nappali munkarendű hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók bentlakása a megújult, Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában:

A Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthona a nappali munkarendű, hitéleti szakon tanuló, egyházi hivatásra készülő hallgatók együtt élő közössége.

A KRE-HTK teológia osztatlan képzésben részt vevő hallgatóknak a „kollégiumi” bentlakás a hivatásra készülés érdekében kötelező, amelyhez a regisztrálás 2022. július 15. napjáig az alábbi oldalon elérhető regisztrációs felületen történik:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=dZRNxOj1jEGfdsbnTmqu_4PTqduvbaNHmle5jmPRChRURU82Tko2WElKQ1JTTUJKR0JXWlo1MzkyRS4u

A nappali munkarendű, hittanár-nevelőtanár osztatlan képzésben részt vevő hallgatók számára a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Felsőoktatási Diákotthonában a bentlakás nem kötelező, de ajánlott.

A diákotthon elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

A KRE szakkollégiumaiban történő kollégiumi elhelyezés:

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium és a Bocskai István Szakkollégium jelentkezési határideje és a jelentkezés módja a fentiektől eltér, melyekről az alábbi linkeken tájékozódhatnak:

 

 

KRE 2021-2022 tanevi kollégiumi döntések

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések