Kettős könyvbemutató Egyetemünkön

Horváth János közgazdász professzor életét és munkásságát ismerhetik meg az érdeklődők a L’Harmattan Könyvkiadó és a Cvikker Média által közösen szervezett könyvbemutatón április 26-án, csütörtökön, 17 órától a KRE-BTK Buda Béla teremben (Díszterem).

A rendezvényen Menyhárt Ferenc – Zsiros Mária: Az élet sava-borsa (Horváth János életregénye), valamint Csúri Ákos: Két pogány közt – törhetetlenül (Horváth János és az ország háza) című könyve kerül bemutatásra.

„Gyermek- és ifjúkoromat meghatározta a származásom, a cecei lét, a család sorsának alakulása. Ez a trianoni pszichózis, a bethleni konszolidáció, az 1929-33-as nagy gazdasági világválság korszaka. Egy útkereső ország hatalmas szellemi erőket megmozgató törekvése a becsület visszaszerzésére és az új feltételek közötti küzdelme a talpra állásáért”

Menyhárt Ferenc – Zsiros Mária: Az élet sava-borsa

„Hogy én mennyiben vagyok hatásos tükör föltartó vagy megvilágító vagy rákényszerítő vagy pusztító és jutalmazó? … Ahogy mi most végig beszélgettük leltárszerűen, számadásszerűen az életem, a politikai pályámat, akkor talán kiderül az, hogy a magyar népnek milyen parlamentet szeretnék, és a magyar nép milyen parlamentet szeretne…”

Csúri Ákos: Két pogány közt – törhetetlenül

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép