XV. Református Zenei Fesztivál

Tizenötödik alkalommal rendezték meg idén az immár négynaposra bővült Református Zenei Fesztivált május 24-27. között a budapesti Ráday utcában és Bakáts téren.

Az idei fesztivál több mint ötven színvonalas és léleképítő, ugyanakkor szórakoztató zenei és kulturális eseménynek adott otthont hat helyszínen. A rendezvény központja (a nagyszínpaddal és kézműves vásárral) idén is a Bakáts tér volt. Az eseményen többek között fellépett a Muzsikás Együttes, Pál István Szalonna és Bandája, a Vujicsics együttes, a Misztrál Együttes és a Kaláka együttes is. Újdonság, hogy idén május 24-én, csütörtökön a fesztivál életében először ún. nulladik napot tartottak két zenei programmal.

A hagyományokhoz híven a Bakáts utcában helyet kapó Lehetőségek Piacán állította fel standját a Károli is, ahol Egyetemünk képzéseiről nyújtottunk tájékoztatást az érdeklődőknek. A vállalkozó kedvűek egy kérdőív kitöltésével győződhettek meg arról, mennyire ismerik jól Egyetemünket. A kvízjáték népszerűnek bizonyult a fiatalok és az idősebbek körében is; a helyes választ adókat pedig egy-egy ajándékkal jutalmaztuk.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép