Sikeres részvétel az Educatio Oktatási Szakkiállításon

Egyetemünk sikerrel vett részt a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén, a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, 2019. január 10-12. között.

A tavalyi óriási érdeklődésre való tekintettel idén az ország legnagyobb kiállítási csarnokában, a Hungexpo „A”pavilonjában került megrendezésre a szakkiállítás, ahol a hazai felsőoktatási intézmények mellett külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és tankönyvkiadók is jelen voltak. A Károli Gáspár Református Egyetem standján intézményünk mind a négy kara képviseltette magát.

Képzéskínálatunkból kiemelten népszerűnek bizonyult az Állam- és Jogtudományi Kar jogász osztatlan és emberi erőforrások alapképzése, a Bölcsészettudományi Kar keleti nyelvek és kultúrák alapképzése (amelyet kimonóba öltözött hallgatóink is népszerűsítettek), pszichológia alap- és mesterképzése, illetve osztatlan tanárképzései; valamint a Tanítóképző Főiskolai Kar óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő alapképzési szakjai. Itt mutatkozott be a szociálpedagógia alapképzési szak, amely 2019 szeptemberében indul először a Karon. Évről évre egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik Hittudományi Karunk iránt is: idén a lelkészképzés mellett a hittanár-nevelőtanár osztatlan tanárképzési szak bizonyult népszerűnek.

A háromnapos rendezvényen 2019-ben 53.059 érdeklődő vett részt, ezzel megdöntve a tavalyi 52.500 fős csúcsot is. A legerősebb napnak idén is a péntek bizonyult, ekkor 24.317-en léptek a kiállítás területére. És bár az Educatio alapvetően az érettségi utáni képzési lehetőségekre szakosodott, a főszervezők elmondása szerint egyre nagyobb számban látogatják 17 év körüli hallgatók is, hogy előre feltérképezzék a jövőbeni lehetőségeket. (forrás:educatioexpo.hu)

Fotó: Bódis Krisztián

Köszönet illeti azon lelkes hallgatóinkat, akik három napon keresztül fáradhatatlanul válaszoltak a rengeteg kérdésre, amiket az érdeklődő fiatalok tettek fel a Károli standnál.

A kiállításon készült képgaléria itt tekinthető meg.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép