Megnyílt a Károli Könyvműhely és Ajándékbolt

2019. április 8-án, a Tavaszi tréninghét keretein belül nyitotta meg kapuit Egyetemünk első könyv- és ajándékboltja, a „Károli Könyvműhely és Ajándékbolt” a nagyközönség előtt. Az ünnepélyes megnyitón köszöntő beszédet mondott Prof. dr. Balla Péter rektor; Prof. Dr. Zsengellér József stratégiai rektorhelyettes; Dr. habil. Sepsi Enikő, a BTK dékánja; illetve Gyenes Ádám, a Károli Könyveket is gondozó L'Harmattan Kiadó ügyvezetője.

A „Károli Könyvműhely és Ajándékbolt”  állandó nyitvatartással (hétfő – péntek 13.00 – 17.00) várja a vásárlókat a Benda Kálmán Szakkollégium épületében  (1085 Budapest, Horánszky utca 26.).
Az ajándékboltban Károli Könyvek, károlis folyóiratok, valamint károlis termékek (pl.: bögre, esernyő, pendrive, powerbank, pulóver, póló, tornazsák, sapka) megvásárlására lesz lehetőség.

A helyszínen a Károli Könyveket a KRE jelenlegi és alumni hallgatói, valamint munkatársai 40%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg; a károlis ruhákra, táskákra és ajándéktárgyakra pedig 25%-os nyitási kedvezmény érvényes!

 

A boltban készült rövid videónk itt tekinthető meg.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép