Visszanézhető a BTK online nyílt napja

Egyetemünk Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2021. január 12-én rendezte meg az alapképzési és mesterképzési szakok iránt érdeklődők számára nyílt napját – a vírushelyzetre való tekintettel élő bejelentkezéssel, online formában.

Az online esemény során a központi tájékoztatón a felvételizők általánosságban tájékozódhattak az egyetemről és a karról, induló képzéseinkről, a felvételi eljárásról, felvételi pontszámításról, emellett hasznos információkhoz juthattak a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, valamint a nemzetközi lehetőségekről is. A központi tájékoztatót a szakos tájékoztatók követték, ahol a felvételizők a konkrét szakkal kapcsolatban kaphattak tájékoztatást és tehették fel kérdéseiket.

A központi tájékoztató előadásai a KRE Youtube csatornáján visszanézhetők:

BA képzések iránt érdeklődőknek:

MA képzések iránt érdeklődőknek:

A 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás keretein belül alapképzéseinkre, valamint mesterképzéseinkre is 2021. február 15-ig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon keresztül.
A jelentkezési határidő lejárta előtt a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar újabb nyílt napot tart február 9-én az érdeklődők számára, ahol a felvételizők ismét választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép