A Tanítóképző Főiskolai Kar Akkreditált kiváló Tehetségpont minősítést kapott

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) 2021. január 28-án örömmel tájékoztatta a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karát, hogy a 2020/2021 évi akkreditációs folyamatban való részvétel eredményeként a Kar elnyerte az Akkreditált kiváló Tehetségpont minősítést.

Az akkreditációs szakértők értékelése kiemeli, hogy a tehetséggondozó, fejlesztő munka, a tehetséggondozás színvonalának folyamatos fejlesztése iránt a Kar vezetése és közössége elkötelezett. Az intézmény magas minőségű, színvonalas képzést és kutatást támogató környezetben biztosítja a tudományos diákköri tevékenység működtetését. A tehetséggondozási tanácsadó rendszer kiterjed a Kar jelenlegi és volt hallgatóira, a partnerintézmények szakembereire egyéni és csoportos szinten. A szakmai együttműködések és a nemzetközi eredmények ugyancsak támogató elismerésben részesültek.

Az akkreditációs folyamat tapasztalatai összességében megerősítették, hogy regionális hatókörű Akkreditált kiváló Tehetségpontként a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara szakmailag hiteles és kompetens tagja a MATEHETSZ Tehetséghálózat egyre bővülő családjának.

A kari tehetséggondozásról itt találhatók további részletek.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések