Oklevél az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramban való részvételért

A Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának keretében hívta létre az MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramját 2016-ban azzal a szándékkal, hogy a hazai közgazdasági és pénzügyi szakemberképzés megújításában támogassa a szakterülethez kapcsolódó alap- és mesterképzési szakos hallgatókat.

Az ösztöndíjprogram megalapításával az oktatási rendszer azon egyik legfőbb kihívását kívánták szem előtt tartani, hogy a fiatalokat a munkaerőpiac olyan jövőbeli állapotára készítsék fel, amelynek előrejelzése a gyorsuló fejlődés miatt egyre nehezebb.

Az ösztöndíj odaítélésével a kiemelkedő tanulmányi, közösségi és tudományos munkát végző hallgatókat ismerik el. A díj alapítása óta eltelt öt esztendőben évről évre nőtt az ösztöndíjas hallgatók száma, mely bizonyítja a program sikeressége mellett a felsőoktatási intézmények elkötelezettségét is a közös munkában.

A Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara is részt vett a 2020/21. tanév MNB Kiválósági Ösztöndíjprogramjában, ezért Dr. Matolcsy György elnök úr az alábbi oklevéllel köszönte meg Dr. habil Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes asszonynak és munkatársainak a program sikere érdekében végzett munkáját.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép