Környezettudatosság a fővárosban

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar szociológus hallgatói online konferenciát rendeznek Környezettudatosság a fővárosban címmel. A konferencia időpontja 2021. március 17. 16 óra.

A konferencia témájául szolgáló kutatásban a másodéves szociológus hallgatók nyári gyakorlatuk keretében, kérdőíves kutatással vizsgálták a budapestiek környezetvédelemmel kapcsolatos szokásait és attitűdjeit. A kutatás kitér arra, hogy a főváros lakói mennyire tartják fontosnak a környezetvédelmet és milyennek ítélik meg saját környezettudatosságukat. Részletesen feltérképezték a környezetvédelemmel kapcsolatos szokásokat, különös tekintettel a környezettudatos vásárlási és közlekedési szokásokra, a környezetvédelemmel kapcsolatos aktivitásra, a tájékozódás csatornáira, valamint a fenntarthatóság kérdéseire a nyaralások, utazások során. A kutatás során a hallgatók 2020. augusztus és szeptember folyamán nem, életkor és iskolai végzettség szerinti kvóta alapján 577 felnőtt budapesti lakost kérdeztek meg. 

A részletes program az alábbi meghívón olvasható:


Az online konferenciát Zoomon keresztül rendezik meg, csatlakozni az alábbi linken lehet: Join Zoom Meeting (Meeting ID: 895 5145 5326; Passcode: 434689)

Az online konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép