Oktatásinformatikai kurzusok Egyetemünkön

A félév során a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központ 24 oktatásinformatikai továbbképzést tartott, mintegy 227 oktató részvételével. A sikeres képzéssorozat szeptembertől összegyetemi szinten is folytatódik, a KRE IKT Kutatóközpont szervezésében.

Júniusban – mintegy ízelítőként – már ebben a formában hirdet a kutatóközpont további hat workshopot, melyekre minden egyetemi polgárt szeretettel várnak. Kurzusaik a pedagógusok digitális kompetenciáinak európai referenciakeretének 6 területén alapulnak.


 

A kurzusok 1 x 90 perces online workshop formájában kerülnek megrendezésre, melynek során

● egy adott workshop min. 8 és max. 15 fő jelentkezésével indul,
● a képzés részeként egy kurzusértékelés kitöltésére is kérik az oktatókat, melynek célja a képzés reflektálása és hatékonyságának mérése.

A (lenti képen látható) kurzusokra az alábbi felületen lehet jelentkezni a 6 jegyű Neptun kód, valamint a hozzá tartozó jelszó megadásával: https://btk.kre.hu/ozone/

(Kérjük, az esetleges technikai nehézségeket Szőke János (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) számára jelezzék.)

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép