Habilitációs oklevelek átadása

A 2021. június 23-i egyetemi szenátusi ülésen, napirend előtt került sor a közelmúltban sikeresen habilitált két oktatónk számára a habilitációs oklevél átadására.

Dr. Hollósi Gábor történész és jogász, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársa, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának megbízott oktatója.

Egyetemünk Történelemtudományi Doktori Iskolájában 2021. április 6-án tartotta meg online habilitációs előadását, tudományos előadásának címe: A Bethlen korszak választójoga, oktatási előadásának címe: Az állam legfőbb szervei a Horthy-korszakban.

Az EDHT 29/2021. (V.05.) sz. határozatával Dr. Hollósi Gábor részére odaítélte a habilitált doktori címet.

Dr. Móré Sándor Egyetemünk Állam- és Jogtudományi Karának oktatója, a Közigazgatási Jogi Tanszék egyetemi docense, az Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola titkára.

Egyetemünk Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájában 2020. december 17-én tartotta meg online habilitációs előadását, tudományos előadásának címe: A nemzetiségek parlamenti részvételének alkotmányossági kérdései, oktatási előadásának címe:  A helyi önkormányzatok és nemzetiségi önkormányzatok törvényességi felügyelete.

Az EDHT 8/2021. (II.03.) sz. határozatával Dr. Móré Sándor részére odaítélte a habilitált doktori címet.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép