Egyetemi vízilabda bajnokság a KRE részvételével

Egyetemünk több év kihagyás után ismét részt vesz a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett vízilabda Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságban, amelyre 2021. július 3-4. között kerül sor a Miskolctapolcai Strandfürdőben és a miskolci Kemény Dénes Uszodában.


Egyetemünk a Czeba Zoltán, Dőry Farkas, Fábián Soma, Hegyi Benedek, Huber Ágoston (C), Paulik Barnabás, Rébeli Tamás, Reinspach Kristóf és Reményi Damján összeállítású kerettel július 3-án, 8:00-kor kezdi meg a szereplést az "A" csoportban az egri Eszterházy Károly Egyetem csapata ellen, majd 18:00-kor a Szegedi Tudományegyetem alakulatával találkozik a második csoportkörben.

A bajnokságra való felkészülésről és az esélyekről a csapat kapitánya, Huber Ágoston nyilatkozott:

„A felkészülés jól sikerült, több budapesti csapattal tudtunk együtt edzeni, gyakorolni. Két vendégjátékosunkkal kiegészülve és Dőry Farkassal a fedélzeten szerintem komoly esélyünk van, hogy a csoportunk megnyerésével elődöntőbe jussunk. Minden Károlis szurkolóra szükség lesz, úgyhogy mindenkit nagy-nagy szeretettel várunk Miskolcon!"

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép