Védőoltás felvételével kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Egyetemi Közösség!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a rendelkezésünkre bocsátotta Egyetemünk TAJ-kártyával rendelkező hallgatóinak friss átoltottsági adatait. Ez alapján míg a legalább 2 védőoltást kapott hallgatók aránya Egyetemünkön magas (az Állam- és Jogtudományi Karon 82,5%, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon 84,0%, a Hittudományi Karon 90,7%, a Pedagógiai Karon 74,9%, a Szociális- és Egészségtudományi Karon pedig 82,4%), a 3. oltást megkapott hallgatók aránya még viszonylag alacsony (10 - 20% közötti, karoktól függően). 1.137 hallgatónk pedig sajnos még egyáltalán nem kapott védőoltást.

Kisebb és nagyobb közösségünk érdekében, az egymás iránti felelősségvállalás jegyében kérem Önöket, hogy akik eddig még nem vették fel a koronavírus elleni védőoltást – és a védőoltás felvétele részükre egészségügyi szempontból nem ellenjavallt – azt minél előbb tegyék meg.

Tekintettel arra, hogy a beadott oltások védőereje 4-6 hónap után jelentősen csökken, a megerősítő oltás felvétele különösen fontos.

Egyúttal tájékoztatom Önöket, hogy Egyetemünk és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet között létrejött együttműködési megállapodás keretein belül a Bajcsy-Zsilinszky Kórház speciális ellátás keretében biztosítja a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói és munkavállalói részére a 3. oltás felvételét. Ezirányú igényüket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben szíveskedjenek jelezni.

 

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:


Budapest, 2021. december 1.

Prof. Dr. Czine Ágnes s.k.
rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes

 

Amennyiben szeretne élni a 3. oltás felvételének lehetőségével, úgy ezirányú igényét 2021. december 6. (hétfő) munkaidő végéig, az alábbi adattábla kitöltésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjen jelezni.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép