Pályázati felhívás TDK dolgozat megírására

A Dr. Kováts J. István Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának teológus, teológus-lelkész és vallástanár hallgatói részére szabadon választott teológiai témában benyújtandó Tudományos Diákköri (TDK) dolgozat; illetve a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói számára a reformátussághoz kapcsolódó Tudományos Diákköri (TDK) dolgozat megírására. 

A beadott pályaműnek meg kell felelnie az aktuális OTDK (Országos Tudományos Diákköri Tanács) pályaművek formai kritériumainak és be kell adni a soron következő kari Tudományos Diákköri Konferenciára (TDK). 

Beadási határidő: 2022. november 15. 

Nyertes pályaművek: 

I. helyezett: 100.000 Ft
II. helyezett: 75.000 Ft
III. helyezett: 50.000 Ft

További információk és témajavaslatok kaphatók a kuratórium tagjaitól: Czentnár Simon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Lányi Gábor (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Pataki András (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Péntek Dániel (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.); ÁJK-s összekötő: Köbel Szilvia (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kuratórium fenntartja a jogot, hogy nem hirdet ki nyertes pályázatot.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép