Segítséget nyújt a református egyház az ukrajnai válságban

Élelmiszerszállítmánnyal és adománygyűjtéssel is segíti a Magyarországi Református Egyház szeretetszolgálata az ukrajnai háborútól szenvedőket. A lelki vezetők eközben imára buzdítanak a békért, és folyamatosan kapcsolatot tartanak a kárpátaljai testvérekkel, teljes támogatásukról biztosítva a helyi közösséget.

Már kora reggel útnak indított 800 kilogrammnyi élelmiszersegélyt a Magyar Református Szeretetszolgálat az ukrán-magyar határ felé.

A szervezet ezzel párhuzamosan országos adománygyűjtésbe kezdett a rászorulók megsegítésére. A 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához, de az interneten is van lehetőség adakozni: https://adomany.jobbadni.hu/kampanyok/38

Azok, akik közvetlen utalással segítenének, a CIB Banknál vezetett folyószámlára küldhetnek felajánlást:
CIB 10702019-85008898-51100005
(A közlemény rovatba kérik beírni: Nemzeti Összefogás)

Balog Zoltán és Fekete Károly református püspökök közben folyamatosan kapcsolatot tartanak a Kárpátaljai Református Egyházkerület püspökével, Zán Fábián Sándorral. Az egyházi vezetők biztosították a helyi közösséget, hogy amiben csak tudnak, segítenek. Hozzátették: imáikban hordozzák őket és valamennyi, a fegyveres konfliktustól szenvedő embert, egyben közös imádságra buzdítottak a mielőbbi békéért.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép