Márciusban ismét Ökoest

Március 24-én kerül sor az Ökoest interaktív előadás-sorozat következő online alkalmára, melyre minden érdeklődőt szeretettel vár a KRE Teremtésvédelmi Műhelye. A következő előadás címe: Mi fán terem a méltányos kereskedelem – a fair trade?

Időpont: 2022. március 24. (csütörtök) 18:00-19:30
Helyszín: Zoom alkalmazás
Előadó: Újszászi Györgyi, a Védegylet Egyesület főtitkára. (2005 óta foglalkozik a méltányos kereskedelemmel. Több projekt megvalósítása során kiadványok szerkesztője, oktatási segédlet összeállítója.)
Vendégek: Dr. Czagány Gábor református lelkész és Babos Júlia (Keresztpont Egyesület)

Röviden a tartalomból:
Vásárlásunkkal társadalmi változások elindítói lehetünk, miközben megadjuk a termelőnek azt a tiszteletet, ami a munkájáért jár. Elsősorban a Harmadik Világ termelőiről szól ez a fogyasztói mozgalom. Az elveit követhetjük a magyar termelők, kézművesek termékei esetében is, hogy mindenkinek jó legyen.
Az előadás során megismerkedhetünk egy hazai jó gyakorlattal, a Szegedi Református Egyetemi Gyülekezet által működtetett Keresztpont Egyesülettel, akiknek egyik fő célkitűzése a méltányos kereskedelem hazai propagálása.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken lehet megtenni: https://forms.gle/dscweHwkKPN5FDaV8

Jelentkezési határidő: 2022. március 24. 12:00
A belépéshez szükséges információkat, elérhetőségeket az előadás előtti estén és aznap küldjük el a jelentkezés során megadott email címekre.

Facebook esemény: ITT
Az esemény plakátja ide kattintva letölthető.

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések