Márciusban ismét Ökoest

Március 24-én kerül sor az Ökoest interaktív előadás-sorozat következő online alkalmára, melyre minden érdeklődőt szeretettel vár a KRE Teremtésvédelmi Műhelye. A következő előadás címe: Mi fán terem a méltányos kereskedelem – a fair trade?

Időpont: 2022. március 24. (csütörtök) 18:00-19:30
Helyszín: Zoom alkalmazás
Előadó: Újszászi Györgyi, a Védegylet Egyesület főtitkára. (2005 óta foglalkozik a méltányos kereskedelemmel. Több projekt megvalósítása során kiadványok szerkesztője, oktatási segédlet összeállítója.)
Vendégek: Dr. Czagány Gábor református lelkész és Babos Júlia (Keresztpont Egyesület)

Röviden a tartalomból:
Vásárlásunkkal társadalmi változások elindítói lehetünk, miközben megadjuk a termelőnek azt a tiszteletet, ami a munkájáért jár. Elsősorban a Harmadik Világ termelőiről szól ez a fogyasztói mozgalom. Az elveit követhetjük a magyar termelők, kézművesek termékei esetében is, hogy mindenkinek jó legyen.
Az előadás során megismerkedhetünk egy hazai jó gyakorlattal, a Szegedi Református Egyetemi Gyülekezet által működtetett Keresztpont Egyesülettel, akiknek egyik fő célkitűzése a méltányos kereskedelem hazai propagálása.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken lehet megtenni: https://forms.gle/dscweHwkKPN5FDaV8

Jelentkezési határidő: 2022. március 24. 12:00
A belépéshez szükséges információkat, elérhetőségeket az előadás előtti estén és aznap küldjük el a jelentkezés során megadott email címekre.

Facebook esemény: ITT
Az esemény plakátja ide kattintva letölthető.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép