A Föld órája - egy óra a teremtett világért

A KRE Teremtésvédelmi Műhely idén is csatlakozik a WWF által meghirdetett Föld órája akcióhoz. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a túlzott és fölösleges energiahasználatra. Most különösen aktuális a felhívás és kiemelten fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, emellett felelősen gazdálkodnak az erőforrásokkal. Március 26-án 20:30-tól egy órára kapcsoljuk ki otthonainkban az elektromos berendezéseket, kapcsoljuk le a világítást, ezzel kifejezhetjük támogatásunkat a természeti értékeink megóvásáért.

A cél nem csupán az, hogy erre a hatvan percre otthonainkban és gyülekezeteinkben, szimbolikusan kialudjanak a fények, hanem hogy tudatosítsuk, a fenntartható jövő megteremtése és teremtett világunk állapota mindannyiunk felelőssége. A 60 perc letelte után, az év többi napján is gondoljunk a környezetünkre!

 Bővebb információ: http://www.okogyulekezet.hu/aktualis/hirek/csatlakozz-a-fold-orajahoz-kapcsolj-le-de-tartsd-nyitva-a-szemed