A Föld órája - egy óra a teremtett világért

A KRE Teremtésvédelmi Műhely idén is csatlakozik a WWF által meghirdetett Föld órája akcióhoz. A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a túlzott és fölösleges energiahasználatra. Most különösen aktuális a felhívás és kiemelten fontos, hogy olyan világot teremtsünk magunk körül, ahol az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel, emellett felelősen gazdálkodnak az erőforrásokkal. Március 26-án 20:30-tól egy órára kapcsoljuk ki otthonainkban az elektromos berendezéseket, kapcsoljuk le a világítást, ezzel kifejezhetjük támogatásunkat a természeti értékeink megóvásáért.

A cél nem csupán az, hogy erre a hatvan percre otthonainkban és gyülekezeteinkben, szimbolikusan kialudjanak a fények, hanem hogy tudatosítsuk, a fenntartható jövő megteremtése és teremtett világunk állapota mindannyiunk felelőssége. A 60 perc letelte után, az év többi napján is gondoljunk a környezetünkre!

 Bővebb információ: http://www.okogyulekezet.hu/aktualis/hirek/csatlakozz-a-fold-orajahoz-kapcsolj-le-de-tartsd-nyitva-a-szemed

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép