Egyetemünk adott otthont a Református Szeretetszolgálat rendezvényének

Március 24-én a Károlyi-Csekonics-palota adott otthont a Magyar Református Szeretetszolgálat által évente megrendezett Adományozók köszöntése című rendezvénynek, ahol a szervezetet támogató nagylelkű adományozóknak mondtak köszönetet.

A Magyar Református Szeretetszolgálat évente több tízezer rászoruló számára nyújt segítséget határon innen és túl, legyen szó akár tárgyi adományokról, szociális fejlesztés biztosításáról vagy tehetséggondozásról. A rendezvényen összegyűlt támogatóknak az Apostolok Cselekedetei 20. rész 35. versének szellemében („Nagyobb boldogság adni, mint kapni.”), hálás szívvel köszönték meg a segítségnyújtás minden formáját.

A rendezvényen Balog Zoltán püspök, az MRE lelkészi elnöke tartott áhítatot, majd Dr. Czibere Károly, a Magyar Református Szeretetszolgálat elnöke mondott elnöki köszöntőt. A köszöntő ünnepségen fellépett Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész és Ábrahám Márta hegedűművész is.

A rendezvény kiemelt vendége volt Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, a Magyar Református Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete is, akinek ezen a napon köszönték meg a Szeretetszolgálatban végzett nagyköveti munkáját.

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.


Fotó: Sebestyén László/reformatus.hu