Ezért érdemes a Károlit 1. helyen jelölni! – a sorrendmódosításra július 7-ig van lehetőség

A felvételi jelentkezési adatok feldolgozása befejeződött, a www.felvi.hu honlap E-felvételi felületén ellenőrizheted adataidat, pótolhatod a felvételi jelentkezés benyújtását követően megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat. A felvételi eljárás során egyetlen alkalommal lehetőséged van a jelentkezési sorrend módosítására is, de csak a jelentkezéskor megadott szakok elbírálási sorrendjén változtathatsz, új képzést már nem lehet rögzíteni.

Az egyszeri sorrendmódosítás végső határideje: 2022. július 7.

Érdemes intézményünket első helyen megjelölnöd, hiszen a Károli Gáspár Református Egyetem egyedülálló ösztöndíjprogramjai segítségével lehetőséget biztosítunk hallgatóinknak költségeik csökkentésére a tanulmányaik során.
Ha első helyen jelölöd meg intézményünket, akkor jogosult lehetsz a Károli Ösztöndíjra, melynek célja, hogy támogassuk az első helyen hozzánk jelentkező tehetséges, de önköltséges képzésben részt vevő hallgatókat. A Károli Ösztöndíjjal az önköltség mértékét akár 75%-kal is csökkentheted!

Miért érdemes még – ösztöndíjainkon kívül – első helyen megjelölnöd a Károlit?

  • Válaszd a Károlit, mert nálunk az oktatás minősége és színvonala kiemelt fontosságú.
  • Válaszd a Károlit, mert itt egy inspiráló és támogató közösség tagja lehetsz.
  • Válaszd a Károlit, mert a folyamatosan növekvő hallgatói létszám mellett nálunk még családias a hangulat, az oktató és hallgató között személyes kapcsolat van.
  • Válaszd a Károlit, mert a 4. legjobb felsőoktatási intézmény Magyarországon. (HVG Diploma 2022)
  • Válaszd a Károlit, mert az adott szakma legjobbjaitól – országos ismertségű elméleti és gyakorlati szaktekintélyektől – tanulhatsz.
  • Válaszd a Károlit, mert az elsőéves hallgatóink beilleszkedését évfolyammentorok segítik.
  • Válaszd a Károlit, mert nálunk kiemelt szerepet kap a tehetséggondozás, számos lehetőséget biztosítunk, hogy hallgatóink elmélyült, szakmai munkát folytathassanak.
  • Válaszd a Károlit, mert Református Ösztöndíjunkkal a nem hitéleti képzésben részt vevő, gyülekezetükben aktív református fiatalok felsőoktatási tanulmányait havi 50.000 forinttal támogatjuk.
  • Válaszd a Károlit, mert a károlisok aktív közösségi és tudományos életet élnek: rendszeresen tartunk könyvbemutatókat, konferenciákat, szakmai fórumokat, művészeti napokat.
  • Válaszd a Károlit, mert az év során számtalan, a Hallgatói Önkormányzat által szervezett program (koncert, buli, kulturális esemény, belföldi és külföldi kirándulás) vár Téged.
  • Válaszd a Károlit, mert számunkra a szellemi fejlődésen kívül fontos a testi egészség megőrzése is: egyetemünkön 9 csapatsport és rengeteg tömegsport közül választhatsz, egyetemünk több épületében edzőterem áll a hallgatók rendelkezésre.
  • Válaszd a Károlit, mert mi 100%-ban támogatjuk a sportolói karrieredet: garantáljuk, hogy részt vehetsz az edzéseiden és mérkőzéseiden. Az egyéni, kedvezményes tanrendnek köszönhetően tanulmányaid összhangban lesznek a sportkarriereddel.

 

Egyetemünkről további érveket itt olvashatsz.

Az alábbi videó segítségével ismerd meg jobban egyetemünket:

 

Bízunk benne, hogy szeptembertől a Károlin kezdheted meg egyetemista éveidet és életre szóló élményekben lehet részed!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép