Továbbra is elérhető az Isten a XXI. században című virtuális kiállítás

A KRE Egyház és Társadalom Kutatóintézet, RefCOO Kutatóműhelye még 2019-ben írt ki fotópályázatot, ahol arra keresték a választ, hogy századunk embere hol keresi Istent a látható világban. A pályázatra beérkezett 334 fotóból 26 pályaművet választott ki a zsűri, melyek továbbra is megtekinthetők a fotókiállítás honlapján: i21sz.hu, illetve egyetemünk weboldalának legalján található fekete sávban is állandó helyet kapott a Hasznos linkek menüben. (lásd lentebb a csatolt ábrát)

Az online kiállítás megalkotásánál arra törekedtek a szervezők, hogy ne egy megszokott online képgalériát hozzanak létre, hanem a valódi kiállítások hangulatát és sajátosságát idézzék elő a látogatókban, így például az egyes képeknél művészetelméleti összefüggésekre is felhívják  a néző figyelmét.

A képek egy részéhez rövidfilmeket is készítettek: Bagdy Emőke, Balog Zoltán, Berkesi Judit, Csorba Lóránt (Lóci játszik), Gundel Takács Gábor, Horváth Gáspár (Jumodaddy), Nádasdy Ádám és Vecsei H. Miklós is kamera elé állt, hogy kommentálja a tárlat képei közül a kedvencét.

A 2021. április 5-én megnyílt virtuális kiállítás tehát továbbra is elérhető és megtekinthető az érdeklődők számára!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép