Nagy érdeklődés övezte a Károli Könyveket a 93. Ünnepi Könyvhéten

2022. június 9–12. között széles kínálattal, könyvheti újdonságokkal, 25%-os kedvezményes könyvvásárral és író-olvasó találkozókkal, dedikálási lehetőséggel várta a 93. Ünnepi Könyvhéten a L'Harmattan Kiadó és a Károli Könyvműhely pavilonja az érdeklődőket. Prof. Dr. Sepsi Enikő, a Könyvműhely létrehozója, a Károli Könyvek sorozatszerkesztője szervezésében az ünnepi könyvhétre megjelent kötetek mellett a Károli Könyvek sorozat korábbi kiadványait is megtalálhatták az érdeklődők a standon, s így a 2011 óta működő Károli Könyvműhely számos témában megjelent kötetével ismerkedhettek meg a kilátogatók.

Prof. Dr. Trócsányi László rektor az ünnepi könyvhét kapcsán elmondta, hogy „a könyv ünnepe mindannyiunk ünnepe, az egyetem működésének és szellemiségének is a könyv az alapja. Intézményünk fennállásának harminc éve alatt a Károli Könyvek sorozat számos kiadvánnyal jelentkezett már a különböző tudományterületekről, melyek azóta is hozzájárulnak az oktatás színvonalának emeléséhez és a tudományos élet gazdagításához".

A 93. Ünnepi Könyvhéten az alábbi új, frissen megjelent Károli Könyvekkel és szerzőikkel találkozhattunk, illetve dedikáltathattuk példányainkat:

  • Birher Nándor: Értékalapú (köz)igazgatás, 2021. (Monográfia)
  • Domokos Johanna (szerk.) – Gyukics Gábor (ford.): Viselnéd a szemem. Kortárs amerikai költészet és próza, 2021. (Műfordítás, forrás)
  • Dupcsik Csaba: A magyar szociológiai gondolkodás története 1990-ig, 2022. (Monográfia)
  • Sepsi Enikő – Maczák Ibolya (szerk.): Pilinszky János színházi és filmes víziója ma, 2022. (Tanulmánykötet)
  • Szontagh Pál: Miért (nem) leszek pedagógus?, 2021. (Monográfia)


 

A Károli Könyvek sorozatról bővebben ide kattintva olvashatnak.

A Károli Könyvműhely születéséről Prof. Dr. Sepsi Enikő, a Könyvműhely létrehozója és a Károli Könyvek sorozatszerkesztője mesélt egy korábbi interjúnkban:

https://portal.kre.hu/index.php/neptun-ugyintezo/2-uncategorised/1810-a-karoli-konyvmuhely-szuletese.html

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép