Károlis siker az egyetemi strandröplabda versenysorozatban

A KRE strandröplabda versenysorozat 4. fordulója szombaton került megrendezésre a Lupa Beachen. A megmérettetésen a Károlin kívül több egyetem is képviseltette magát, köztük a BME, az ELTE, a Pázmány, a SOTE és a Corvinus is. Sajnos a nőknél sérülés miatt történt egy visszalépés, férfi kategóriában teljes mezőnnyel, 6 csapattal vághattak neki a mérkőzéseknek.

Női kategóriában az első helyen a károlis Hideg Sára - Papp Lujza páros végzett, a férfiaknál pedig a SOTE duója, Hevesi Krisztián és Szakács Szabolcs szerezte meg az aranyérmet.

Két-két pályán zajlottak a mérkőzések, így nem voltak hosszú szünetek az egyes megmérettetések között. Eleinte a versenyzőknek szokatlan volt az erős nap és a szél, de a keresztjátékoknál és a döntőknél már nem okozott problémát. A verseny nagyban hozzájárult a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságra való felkészüléshez, ami július 14-15. között lesz, ahol a Károli-egyetem három női párossal is indul.

A mostani fordulón a győztes párosok egy-egy Mikasa VLS300 versenylabdát nyertek, a dobogós helyezettek pedig Biotech USA ajándékcsomagokat, a további résztvevők pedig KRE-s ajándékcsomagokkal lettek gazdagabbak.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép