Egyetemünk szervezi a 36. OTDK Humán Tudományi Szekciót

2015 tavaszán a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara rendezte a 32. OTDK Társadalomtudományi Szekcióját. A hagyományt folytatva, egyetemünk fennállásának 30 éves évfordulóján, az ünnepélyes programsorozat egyik kiemelkedő eseményeként a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar 2023. április 12–14. között ismét OTDK-t rendez, ezúttal a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekcióját. A rendezvény célja, hogy fóruma legyen a legkiválóbb egyetemisták és főiskolások tudományos eredményei bemutatásának, és támogassa a tehetséges hallgatókat, mestereiket, konzulenseiket, illetve segítséget adjon a kutatómunkában való további elmélyüléshez, a szakmai tudományos pálya elindításához.

A konferencia a bölcsészettudományok iránt érdeklődő tehetséges középiskolai diákokat is szeretné megszólítani: lehetővé szeretnénk tenni számukra, hogy egy irodalmi vagy egy történelmi téma vonatkozásában önálló kutatómunka során szerzett ismereteikről vizuális-szöveges formában, posztereken adjanak számot. A legjobb, leginkább kreatív posztereket  – ahogyan a felsőoktatási intézmények hallgatóinak minősített pályamunkáit is –  jutalomban részesítjük. A poszterszekció felhívását ide kattintva olvashatják.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójáról bővebben a szekció honlapján, ide kattintva olvashatnak.

Kövessen minket a szekció hivatalos Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/HOTDK2023

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép