FLIGBY online vezetés-fejlesztő hallgatói versenyt hirdet a GESZK

A Károli Gáspár Református Egyetem Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kara menedzsment csapatversenyt hirdet hallgatók számára.

Tudatosan gondolkodsz a jövődről? Akkor ez a verseny Neked szól!

Készülj fel a munka világára egy több nemzetközi díjjal kitüntetett online szimulációs játékprogrammal, és nyerd meg a fődíjat!

A Károli Gáspár Református Egyetem Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kara menedzsment csapatversenyt hirdet hallgatók számára. A program célja, hogy gyakorlati támogatást adjon a globális versenykörnyezetben működő innovatív szervezeteknél való sikeres elhelyezkedéshez, vagy önálló vállalkozás/start-up elindításához.

A versenyzők értékes visszacsatolásokat kapnak az üzleti élet szakmai kihívásainak eredményes megválaszolásához szükséges 29 alapkészségeikkel kapcsolatban, az első három helyezett pedig speciális, angol nyelvű fejlesztő programon vesz részt.

Hogyan működik a verseny?

1. Alakíts csapatot!

Az átütő sikerek már ma nem egyéni erőfeszítések mentén jönnek létre. Első feladat ezért, hogy két másik vállalkozó kedvű hallgatóval alkoss három fős csapatot, és nevezettek be a versenyre.

A jelentkezés módja, határideje: 2023. február 28., a Dékáni Hivatal által küldött elektronikus jelentkezési felületen: https://forms.office.com/e/TNAH6ATLhb

A verseny hivatalos elindítására 2023. március 1-én, 13:00 órakor kerül sor egy rövid bemutató keretében.

A résztvevők a bemutató után kapják meg a hozzáférést a szimulációhoz.

2. Első forduló: Oldjátok meg a szimulációt!

A verseny első szakaszában az egyéni és a csapatmunka összhangját teszteljük. A csapatok tagjai egyénileg oldják meg a világhíres magyar tudós, Csíkszentmihályi Mihály által megtervezett online vezetés-fejlesztő szimulációt, a FLIGBY®-t amelyben egy kaliforniai borászatot kell növekedési pályára állítani.

Az egyéni eredményeket (a borászat kulcs teljesítménymutatóiban elért pozitív változásokat) csapatszinten összesítjük, és a csapatokat eszerint rangsoroljuk.

A folyamat végén az egyéni tanulságok mellett részletes riporttal is gazdagodsz, amelyben összesen 29 mutatóban hasonlíthatod össze a saját eredményeid másokéval. A FLIGBY riportból kiderül, hogy képes voltál-e sikerre vinni a küldetésed, és megnyerni a rangos „Spirit of the Wine” borászati díjat, miközben megtudhatod magadról, hogy a csapat vezetése során milyen erősségeket mutattál fel vezetőként, illetve hol vannak a fejlesztendő területeid. Az összehasonlítás alapját a több ezer játékos adja, aki már megpróbálkozott a Turul Borászat vezetésével. A verseny végén ráadásul még hónapokig ingyen használhatod a FLIGBY-t, kipróbálva azt, hogy különböző vezetői döntések milyen következményekhez vezetnek.

A szimuláció megoldására (az első végigjátszásra, amely kb. 3 órát vesz igénybe) három hét áll majd rendelkezésetekre.

A szimuláció elvégzésének határideje: 2023. március 24., éjfél.

3. Második forduló, a döntő: Tartsatok egy prezentációt és nyűgözzétek le a zsűrit!

A szimulációs eredmények alapján határozzuk a döntőbe jutó öt legjobb csapatot. Ők kapnak lehetőséget arra, hogy Turul borászat vezetésével kapcsolatos tapasztalataikat egy 20 perces előadás keretében osszák meg a zsűri tagjaival, illetve FLIGBY-specifikus feladatokat oldjanak majd meg. A döntőben a csapatok a prezentáció mellett a FLIGBY-vel kapcsolatos egyéb feladatokat is megoldanak, az ezekért járó pontszámok alapján alakul ki a csapatok végső sorrendje.

A döntő időpontja: 2023. március 31.

A szakmai zsűri tagjai:

  • Dr. Mészáros József, a Károli Gáspár Református Egyetem Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Karának dékánja, a zsűri elnöke
  • habil Báger Gusztáv közgazdász, költő, az Állami Számvevőszék Fejlesztési és Módszertani Intézete főigazgatója, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyetemi tanára, a Monetáris Tanács tagja
  • Hegedüs Éva közgazdász, bankár, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója
  • Papp Zoltán, a texasi székhelyű Falcon Ventures kockázati tőkebefektető társalapítója, a Vespucci Partners igazgatósági tagja, befektetési partner
  • Vécsey Zsadány, az ALEAS Csoport társalapítója és vezetője,

 

Az első három csapat nyereménye egy egynapos készségfejlesztő program, amely a vállalati világ csoport-coaching módszertana segítségével biztosít személyre szabott felkészülést a karrierút sikeres megindításáéhoz.

A fejlesztő workshop vezetője Dr. Buzády Zoltán, a Corvinus Egyetem docense, szervezet- és vezetésfejlesztési szakértő, a Leadership and Flow Global Research Lab vezetője.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép