Állami kitüntetések nemzeti ünnepünk alkalmából

Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter, Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár állami elismeréseket adott át az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából a Pesti Vigadóban március 14-én.

A Károli Gáspár Református Egyetem munkatársai közül Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült:

Dr. Pődör Dóra, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara Anglisztika Intézetének intézetvezető-helyettese, Angol Nyelvészeti Tanszékének egyetemi docense.

Pődör Dóra 2013-tól a Kari Minőségbiztosítási Bizottság elnöke, kari minőségbiztosítási vezető. 2013. március 1-től 2016. szeptemberig minőségbiztosítási és akkreditációs ügyekért felelős dékánhelyettes; 2016 októberétől 2022. augusztus 31-ig oktatási és minőségbiztosítási dékánhelyettes. Munkáját sok éve kiemelkedő odaadással és precizitással végzi. 2019-ben Károli Emlékérem kitüntetésben részesült. 

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kormányfő előterjesztésére a köztársasági elnök által adományozott kitüntetéseket adott át Budapesten.

Intézményünk részéről Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült:

Gál László, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar igazgatási és oktatásszervezési kari igazgatója. 

Gál László 2006 óta a Károli Gáspár Református Egyetem munkavállalója, 2018 elejétől a Bölcsészettudományi Kar kari igazgatójaként tevékenykedik.

Oktatásszervezési és -irányítási tevékenysége keretében jelentősen hozzájárult az egyetemi szabályzatok elkészítéséhez, az elektronikus órarend bevezetéséhez, valamint egyetemi bizottságok tagjaként egyéb megbízásokat is vállalt. Szakmai munkáját igényesség, precizitás, megbízhatóság jellemzi. A rá bízott feladatokat mindig a legnagyobb gondossággal végzi, rendszer­szemléletű hozzáállása az adminisztráció vezetésében elengedhetetlen. Lelkiismeretes, alapos munkájára nemcsak az egyetem vezetősége, hanem az oktatók is mindig számíthatnak. A Károli Egyetem Díszoklevelét két alkalommal, 2011-ben és 2017-ben is megkapta.


Fotó: Miniszterelnökség/Botár Gergely 

 

Az elismeréshez szívből gratulálunk!

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép