Kedvezményes jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színház programjaira

A Margitszigeti Szabadtéri Színház gazdag és felejthetetlen élményt kínál az idei nyárra! Világsztárok, a hazai legjobbak, ragyogó zenei tehetségek a klasszikus és pop színpadokról, látványos show elemekkel készülő koncertek, színházi, opera-, balett-, operett- és musical bemutatók!

Kedvezmény a Margitszigeti Szabadtéri Színház programjaira
20% kedvezmény a jegyárból személyes vásárlás esetén hallgatóinknak a Károlis diákigazolvány felmutatásával, munkavállalóinknak a KRE20 kuponkód bemondásával, online vásárlás esetén a KRE20 kuponkód használatával.
Egy előadásra korlátlan darabszámú kedvezményes belépőjegy vásárolható a kuponkóddal vagy a diákigazolvánnyal.

 

Hogy kikkel találkozhat a Margitszigeten a nyáron?

Már kezdésként két világhírű produkciót élvezhet a közönség! A SUKHISHVILI Georgiai (grúz) Nemzeti Táncegyüttes tagjai olyan „eszement” táncművészek, akik akár arra is képesek, hogy egy óriási ugrás után térdre érkeznek meg a padlóra. Az ő produkciójukat szintén egy valódi kuriózum követi majd. A Margitsziget csodavilágában kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a lenyűgöző film-zene-koncert varázslatot, hisz a 65 millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszok világát felélesztő Jurassic Parkot HD minőségben láthatják majd óriásvásznon, élő szimfonikus zenekarral, John Williams ikonikus filmzenéjével, melyet a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában hallhatunk.

Júniusban érkezik a Margitszigetre a nemzetközi hírű virtuóz, Daniel Lozakovich, akit csodagyerekként tartottak számon, ám mára az egyik legizgalmasabb játékú hegedűművész lett és a világ legnagyobb színpadain arat hangos sikereket. Lozakovich fenséges muzsikálása teszi majd igazán varázslatossá a 2023-as év klasszikus zenei nyitókoncertjét, melyet évről-évre a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral közösen álmodik meg a színház.

A Margitszigeti Színház évről-évre világhíres operasztárokat hív Operagálájára. Idén két olyan hang érkezik, amely eléri a csillagokat! Pretty Yende és Nadine Sierra szopránját Párizs, New York, London, Bécs kiemelt operaházai után Budapesten is élvezheti a közönség. A Golden Age Operagála repertoárján Verdi, Bellini, Rossini ismert dallamai mellett olyan népszerű dalok kerülnek repertoárra, mint az „I feel pretty” a West Side Storyból.

A műfaj szerelmesei, a tavaly hangosan ünnepelt Attila operabemutató után, idén is hatalmas élménnyel gazdagodhatnak. A különleges látványvilággal és rendezéssel színre vitt előadás – a nagy sikernek köszönhetően – 2023-ban is színre kerül.

Idén Petőfit ünnepeljük, így a Margitszigeten sem maradhat el a nagy költőnk életének jelentősebb pillanatait bemutató Szabadság, szerelem! című előadás a Magyar Nemzeti Táncegyüttessel.

A musical műfajának rajongóit sem hagyja a színház élmény nélkül. A Báthory Erzsébet opera-musical, a Margitszigeti Színház és a Kolozsvári Magyar Opera közös produkciójaként, neves főszereplőkkel. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházzal közös szabadtéri bemutató pedig egy népszerű operett lesz. A Luxemburg grófja Szente Vajk rendezésében, sztár szereplőgárdával kerül bemutatása júliusban. Az évadot is egy musical zárja majd az Ég tartja a földetErzsébet, a szerelem szentje.

Sokunk kedvenc bulis dalát, a Bamboleot is elénekelhetik a nézők ezen a nyáron közösen a Margitszigeten, hisz a Chico & the Gypsies egy hamisítatlan világzenei koncert-showt ígér. A könnyed kikapcsolódást szeretőket további koncert-show is várja: hazánk legnépszerűbb dívája, a finom nőiességéről ismert énekesnő, Zséda lép színpadra a szabadtérin.

Szerelem, érzékiség, szenvedély, azaz a Rómeó és Júlia balett, az örök klasszikus. A Prokofjev zenéjére készült balett, most új rendezésben, kirobbanó energiákkal kerül színre a Maribori Balett előadásában a Margitszigeten.

És továbbra is tánc! TANGO WITH THE STARS! Az ország legnépszerűbb, a Tv képernyőről megismert versenytánc bajnokai, Astor Piazzolla, a tangó királyának műveiből álló esten varázsolják el a közönséget.

Dolhai Attila 20 éve van színpadon. A népszerű színész, énekes épp 2003-ban a Mozart! musical címszerepével került be a köztudatba és ez hozta meg számára a máig tartó sikert. Az elmúlt 20 év legfontosabb szerepei, állomásai, dalai és saját zenekarának szerzeményei színesítik majd a Best of Dolhai produkciót, melyben neves sztárvendégek is feltűnnek majd.

És a nagy nevek sora még nem ért véget!

Idén a „HANG”, Frank Sinatra legnagyobb slágereit is eldúdolhatjuk a Cotton Club Singers énekeseivel. Caramel pedig már régóta visszatérő vendég a Margitszigeten. Koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak el Mesterkód című musicaljéből. A 100 Tagú Cigányzenekar a klasszikus zenei művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát és nótát játszik, a műsor lenyűgöző és megunhatatlan. A margitszigeti nagyszínpadon különlegesség, hogy teljes számban lépnek fel.

A régi visszatérők sem maradhatnak el, így érkezik majd Geszti Péter a Best of Geszti produkcióval, Fenyő Miklós a legnagyobb slágerekkel és a Budapest Bár is a számos remek énekest felvonultató hagyományos nyárzáró koncertjével.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép