Hallgatóink sikere a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

2023. április 3-án az Állam- és Jogtudományi Szekció rendezvényeivel megkezdődött a hazai felsőoktatás idei legnagyobb hallgatói tudományos seregszemléje, a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia. Az Állam- és Jogtudományi Szekciót a győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara rendezte, ahol egyetemünk hallgatói is kiváló eredményeket értek el. A szekció záróünnepségén Prof. Dr. Smuk Péter, a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar dékánja ünnepélyes keretek között átadta a stafétabotot  Prof. Dr. Miskolczi-Bodnár Péter dékán részére, hiszen 2025-ben egyetemünk Állam- és Jogtudományi Kara rendezi az Állam- és Jogtudományi Szekciót.

A 36. OTDK Társadalomtudományi Szekciót április 12–14. között a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara szervezte, ezzel egyidőben zajlott egyetemünk Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának szervezésében a Humán Tudományi Szekció is. Intézményünk hallgatói is kiemelkedő eredményeket értek el, összesen 5 első helyezés, 3 második helyezés, 8 harmadik helyezés született és három különdíj is károlis hallgatóhoz került. Az eredményeket tartalmazó táblázat a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekció eredményeivel is kiegészült.

A Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció április 24-27. között Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán került megrendezésre.  A 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia zárószekciójában egyetemünk hallgatói a Pedagógiai Karról egy első, egy második és egy harmadik díjat hoztak el, míg a Bölcsészet- és Társadalomtudomány Kar két hallgatója is különdíjban részesült. A szekció zárórendezvényén intézményünk képviseletében Dr. Szarka Júlia főiskolai tanár, dékáni tanácsadó Dr. Szécsi Gábor dékántól, a szekció ügyvezető elnökétől átvette a rendezői helyszín stafétabotját, melynek értelmében a 37. OTDK ezen szekciója egyetemünk Pedagógiai Karán, Nagykőrösön kerül megrendezésre 2025-ben.

Az eredményeket az alábbi táblázatban olvashatják:

Mobilverzió megtekintéséhez kattintson ide

 


Gratulálunk minden versenyzőnek, konzulensnek és opponensnek!

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép