Károlis sikerek az Országos Munkajogi Jogesetmegoldó- és Perbeszédversenyen

2023. május 5-én rendezték meg a hagyományos, idén XVIII. Országos Munkajogi Jogesetmegoldó- és Perbeszédversenyt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.

Intézményünk Állam- és Jogtudományi Karát a Szabó Panni Luca, Gyetvai Marcell és Savannah Rose Dawud hallgatók alkotta csapat képviselte. A csapat kari kiválasztását, felkészítését a Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék oktatói, munkatársai támogatták Dr. Pál Lajos ügyvéd, egyetemünk megbízott oktatójának vezetésével. A felkészülésre a Jelenetek a tárgyalóteremből c. kurzus keretében is készülhettek a hallgatók.

A rendezvényen intézményünk csapatversenyben II. helyezését ért el, Savannah Rose Dawud felperesi pozícióban I. helyezést, Gyetvai Marcell bírói pozícióban II. helyezést szerzett.

2023. június 15-17. között az Állam- és Jogtudományi Kar Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék szervezésében kerül megrendezésre a nemzetközi munkajogi jogesetmegoldó és perbeszédverseny, a Hugo Sinzheimer Moot Court Competition (HSMCC). A nemzetközi versenyről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Gratulálunk a csapatnak és a helyezetteknek! 

Szabó Panni Luca, Gyetvai Marcell és Savannah Rose Dawud hallgatók

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép