Református intézményvezetői találkozó a Károlin

A hazai református középfokú köznevelési intézmények vezetői részére szervezett szakmai találkozót egyetemünk május 12-én a Károlyi-Csekonics-palotában.

A közös együttgondolkodásra létrehozott fórumon a felvételi előtt álló diákok tudatos pályaválasztásával kapcsolatos témát járták körül a résztvevők, hiszen intézményünk fontosnak tartja, hogy a diákok érdekében a hazai felsőoktatási és középiskolai élet szereplői folyamatos párbeszédben álljanak.

A rendezvényen Trócsányi László rektor és Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár is felszólalt, köszöntötte a résztvevőket, a rendezvény keretében pedig a téma meghívott, jeles szakértői tartottak szakmai előadásokat. Jankó-Badó Andrea, a Károli Junior Akadémia igazgatója az akadémia első évének tapasztalatait összegezte, majd az akadémia alapismereti képzéseinek vezetői is felszólaltak és a tudatos pályaválasztás fontosságáról tartottak rövid előadást.

A hazai református intézményekkel kapcsolatos további együttműködési lehetőségekről tartott előadást Bruckner László, a Magyarországi Református Egyház Oktatási Szolgálatának főigazgatója, Szontagh Pál, a Református Pedagógiai Intézet igazgatója és Tombor László, a Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon igazgatója.

A rendezvényről készült képgaléria ide kattintva tekinthető meg.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép