Kincskereséssel egybekötött egyetemlátogatás

A Károli Junior Akadémia szervezésében kincskereső játékot hirdettek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Német Nyelv és Irodalom Tanszéke által korábban megrendezett Denk Deutsch! német nyelvi verseny résztvevőinek a Károlin.

A kincskereséssel egybekötött egyetemlátogatáson mintegy 70 középiskolás diák vett részt, akik 3-4 fős csapatokban indultak a játékon. A rendezvény során a kincskeresés mellett a résztvevők megismerhették az egyetem működését, információt kaphattak az intézmény kínálta képzésekről, illetve betekintést nyerhettek a hallgatói életbe is. Az egyetemi karokat és a különböző szakirányú képzéseket bemutató rövid előadások után a diákok kincskereső játékban vettek részt. A rendezvény végén a résztvevők a Károlyi-Csekonics-palota történetével tárlatvezetés formájában is megismerkedhettek.

Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós