Kincskereséssel egybekötött egyetemlátogatás

A Károli Junior Akadémia szervezésében kincskereső játékot hirdettek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Német Nyelv és Irodalom Tanszéke által korábban megrendezett Denk Deutsch! német nyelvi verseny résztvevőinek a Károlin.

A kincskereséssel egybekötött egyetemlátogatáson mintegy 70 középiskolás diák vett részt, akik 3-4 fős csapatokban indultak a játékon. A rendezvény során a kincskeresés mellett a résztvevők megismerhették az egyetem működését, információt kaphattak az intézmény kínálta képzésekről, illetve betekintést nyerhettek a hallgatói életbe is. Az egyetemi karokat és a különböző szakirányú képzéseket bemutató rövid előadások után a diákok kincskereső játékban vettek részt. A rendezvény végén a résztvevők a Károlyi-Csekonics-palota történetével tárlatvezetés formájában is megismerkedhettek.

Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós Trócsányi László rektor és Kun Miklós

Közösségi Média

Közösségi média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

 

Károli Podcast

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

Galéria

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések