Kutatási eredményeiket mutatták be a KIDA hallgatói

A Károli Interdiszciplináris Akadémia (KIDA) 2023. évi modulzáró poszterkonferencia eseményén a képzés legkiválóbb hallgatói tarthatták meg szakértői előadásaikat abban a témában, melyet az elmúlt egy évben kutattak az Akadémia keretei között.  Ahhoz, hogy a KIDA tehetséggondozói program hallgatói továbbléphessenek a második évfolyamba, a vizsgafeladat egy kutatási projekt kiválasztása és a konzultációkkal kísért kutatások első hónapjai alapján egy poszter összeállítása volt.

A poszter figyelemfelkeltő és kreatív forma, a poszterkiállítás pedig teljes skálában képes bemutatni a sokféle területről érkező hallgatók képzettségbeli sokszínűségét. Az elvégzett munka vizuális összefoglalóját a hallgatók a konferencia első napján – május 24-én – 3-5 perces prezentációk során mutatták be oktatóiknak és hallgatótársaiknak, akik – műhelyen belül – minden előadást és poszterprojektet legjobb tudásuk szerint értékeltek. A konferencia második napján azokat a poszterbemutatókat tekinthették meg a KIDA vendégei – többek között Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke, illetve a református egyház vezetői, intézményi és kari vezetők és a tehetséggondozó program meghívott előadói –, amelyeket a legtöbbre értékeltek a KIDA képzési műhelyek közösségei. A kiállítás természetesen a konferenciát követően is megtekinthető még egy rövid ideig a Károlyi-Csekonics-palota díszes aulájában (Múzeum utca 17.).

A 2023. évi modulzáró konferencia absztraktkötete ide kattintva megtekinthető.

A KIDA képzéseire egészen június 4-ig lehet jelentkezni: az írásbeli jelentkezés a Neptun kérvénykezelő rendszerben lehetséges. Szeretettel várják a jelentkezéshez írt véleménycikkeket a honlapon is publikált kérdésekben. A jelentkezésről bővebb információ ide kattintva olvasható.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép