Egyetemünk szervezi az idei Strandröplabda MEFOB-ot

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Sukorón, az EFOTT fesztiválon rendezik a Strandröplabda MEFOB döntőjét. Július 13-14. között a Károli Gáspár Református Egyetem szervezésében kerül megrendezésre az esemény.

A verseny célja a szórakozás és a fesztiválélmények szerzése mellett a sportág népszerűsítése mind a nézők, mind pedig a versenyző hallgatók és egyetemek körében.

A megnyitón részt vesz többek között Sárfalvi Péter, a KRE Sportirodájának igazgatója is, aki előzetes elmondása alapján izgatottan és kiemelt figyelemmel várja az eseményt.

„Fontosnak tartom az egyetemi sportélet népszerűsítését, külön öröm számomra, hogy a Strandkézilabda MEFOB-ok szervezése után lehetőségünk nyílt a röplabda világába is belekóstolni. A Károlin nemcsak a minőség és a közösség ereje, de a sportolás lehetősége is nagyon fontos, így kiemelt fontossággal dolgozunk azon, hogy egyetemi polgáraink a minőségi oktatás mellett minden lehetőséget megkapjanak a sportolásra.” – mondta.

A versenyre több mint 40 csapat jelentkezett az ország 15 egyeteméről.

A bajnokságon egyetemünket női kategóriában Papp Lujza – Lisztes Lili párosa, férfiaknál pedig Fanczal Kristóf – Nádasdi Péter képviseli majd.

A torna programja:

Július 13. csütörtök:

  • 08:30: Megnyitó
  • 09:00: Mérkőzések kezdete
  • 17:00: Mérkőzések vége

 

Július 14. péntek

  • 10:00: Mérkőzések kezdete
  • 17:00: Eredményhirdetés

 

Az esemény további részletei az alábbi linken érhető el.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép