Egyetemünk szervezi az idei Strandröplabda MEFOB-ot

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Sukorón, az EFOTT fesztiválon rendezik a Strandröplabda MEFOB döntőjét. Július 13-14. között a Károli Gáspár Református Egyetem szervezésében kerül megrendezésre az esemény.

A verseny célja a szórakozás és a fesztiválélmények szerzése mellett a sportág népszerűsítése mind a nézők, mind pedig a versenyző hallgatók és egyetemek körében.

A megnyitón részt vesz többek között Sárfalvi Péter, a KRE Sportirodájának igazgatója is, aki előzetes elmondása alapján izgatottan és kiemelt figyelemmel várja az eseményt.

„Fontosnak tartom az egyetemi sportélet népszerűsítését, külön öröm számomra, hogy a Strandkézilabda MEFOB-ok szervezése után lehetőségünk nyílt a röplabda világába is belekóstolni. A Károlin nemcsak a minőség és a közösség ereje, de a sportolás lehetősége is nagyon fontos, így kiemelt fontossággal dolgozunk azon, hogy egyetemi polgáraink a minőségi oktatás mellett minden lehetőséget megkapjanak a sportolásra.” – mondta.

A versenyre több mint 40 csapat jelentkezett az ország 15 egyeteméről.

A bajnokságon egyetemünket női kategóriában Papp Lujza – Lisztes Lili párosa, férfiaknál pedig Fanczal Kristóf – Nádasdi Péter képviseli majd.

A torna programja:

Július 13. csütörtök:

  • 08:30: Megnyitó
  • 09:00: Mérkőzések kezdete
  • 17:00: Mérkőzések vége

 

Július 14. péntek

  • 10:00: Mérkőzések kezdete
  • 17:00: Eredményhirdetés

 

Az esemény további részletei az alábbi linken érhető el.