Egyetemünk is részt vett a 11. Csillagpont református fesztiválon

Július végén Találj rá(m) címmel Zánkán került megrendezésre a Csillagpont református ifjúsági fesztivál, amire idén egyetemünk hallgatói féláron válthattak jegyet. A Károli-egyetem a rendezvény elkötelezett támogatójaként a fesztivál állandó résztvevője, 2023-ban is a Lehetőségek Piacán várta az érdeklődőket.

Az intézmény standján nemcsak az egyetem képzéskínálatával ismerkedhettek meg a látogatók, hanem az elmúlt évekhez hasonlóan egy kvízjáték keretében ajándékokat is nyerhettek, köztük a Károli alapításának 30. évfordulójára készült jubileumi kötetet, útravalóul egy-egy bátorító igeverset is vihettek magukkal a fiatalok, az „Amit ma megtehetsz” tábláról pedig különböző vállalások választásával önmaguk, közösségük és a világ felé is szolgálhattak. Képzéseink közül a jogi- és pedagógusképzések, valamint a gazdaságtudományok képzési területhez tartozó szakok iránt mutatkozott a legnagyobb érdeklődés.

Ebben az évben a Lehetőségek Piacán a Károli Junior Akadémia kincskereső játékkal készült a fesztivál résztvevőinek, melyet nagy érdeklődés övezett. A fiatalok ezen felül megismerkedhettek az akadémia képzéseivel és megtudhatták, hogy a 2024. évi felsőoktatási felvételi eljárás során jövőre akár 100 intézményi pontot is kaphatnak a Károli Junior Akadémia elvégzésével, ha a Károlira adják be jelentkezésüket.

Egyetemünk standján az egyedülálló tehetséggondozó műhelytől, a Károli Interdiszciplináris Akadémia képviselőitől is kérdezhettek az érdeklődők, illetve az egyetemi Sportiroda munkatársai a fesztivál két napján is az egyetem kínálta sportolási lehetőségekről beszélgetett a fiatalokkal.

csillagpont képek csillagpont képek csillagpont képek csillagpont képek csillagpont képek csillagpont képek csillagpont képek

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép