Szeptember végén tartja intézményünk az Egyetem Napját

Immáron második alkalommal, szeptember 30-án rendezi meg intézményünk a Károli Egyetem Napját. A tavalyi évhez hasonlóan a Ráday Ház dísztermében összegyűlő Károli Közösség ezen a napon emlékezik törvényi alapításának évfordulójára: az Országgyűlés 1993. október elsejei hatállyal fogadta el azt az előterjesztést, amely az egyetem megalapítását kodifikálta. Harminc éve, október 11-én tartotta az intézmény első ünnepélyes tanévnyitóját a Ráday Kollégium dísztermében.

Az egyetem fennállásának 30. évfordulóján tartandó Károli Egyetem Napja rendezvényen kerülnek átadásra az egyetemi díjak, oklevelek, az Egyetem Díszpolgára címek és az Egyetem Támogatója Díjak. A kitüntetéseket az egyetem rektora és a dékánok adják át.

Az ünnepségen Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkész elnöke, Kató Béla lelkész, az Erdélyi Református Egyházkerület püspöke, Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke és Trócsányi László rektor mond köszöntőt.

Szeretettel hívjuk és várjuk a Károli Gáspár Református Egyetem munkatársait az ünnepélyes rendezvényre a Ráday utca 28. szám alatti Ráday Ház dísztermébe 10.30 órától. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelezze: http://www.kre.hu/emlekev/egyetem-napja/

rendezvényről készült kép

A fotó a tavalyi rendezvényen készült.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép