Szeptember végén tartja intézményünk az Egyetem Napját

Immáron második alkalommal, szeptember 30-án rendezi meg intézményünk a Károli Egyetem Napját. A tavalyi évhez hasonlóan a Ráday Ház dísztermében összegyűlő Károli Közösség ezen a napon emlékezik törvényi alapításának évfordulójára: az Országgyűlés 1993. október elsejei hatállyal fogadta el azt az előterjesztést, amely az egyetem megalapítását kodifikálta. Harminc éve, október 11-én tartotta az intézmény első ünnepélyes tanévnyitóját a Ráday Kollégium dísztermében.

Az egyetem fennállásának 30. évfordulóján tartandó Károli Egyetem Napja rendezvényen kerülnek átadásra az egyetemi díjak, oklevelek, az Egyetem Díszpolgára címek és az Egyetem Támogatója Díjak. A kitüntetéseket az egyetem rektora és a dékánok adják át.

Az ünnepségen Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkész elnöke, Kató Béla lelkész, az Erdélyi Református Egyházkerület püspöke, Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke és Trócsányi László rektor mond köszöntőt.

Szeretettel hívjuk és várjuk a Károli Gáspár Református Egyetem munkatársait az ünnepélyes rendezvényre a Ráday utca 28. szám alatti Ráday Ház dísztermébe 10.30 órától. Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelezze: http://www.kre.hu/emlekev/egyetem-napja/

rendezvényről készült kép

A fotó a tavalyi rendezvényen készült.