„MI lesz veled, felsőoktatás?” – Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. konferencia

A KRE IKT Kutatóközpontja és a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központja Oktatásinformatika a felsőoktatásban címmel 2020-ban indította el évente megrendezésre kerülő konferenciasorozatát, melynek célja a digitális technológiák alkalmazásának elősegítése, támogatása az oktatói és kutatói munka során a felsőoktatásban.

Az idei konferencia témája a Mesterséges Intelligencia hatásaira koncentrál: Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. – MI lesz veled, felsőoktatás?

Olyan aktuális és izgalmas témákat feszegetnek majd, mint a Mérés-értékelés a mesterséges intelligencia korában (Dr. habil Molnár Gyöngyvér – SZTE), DigiEduHack (EU) és Digivisio Finnország 2030: Jövőképek és hallucinációk (Dr. Fenyvesi Kristóf - Jyväskyläi Egyetem és Kovács Eszter - Experience Workshop) vagy Az MI jogi, etikai kihívásai a felsőoktatásban - MI és a szerzői jogok kérdései (Dr. Beraczkai Dávid – Beraczkai Ügyvédi Iroda).  

Az előadásokon kívül jó-gyakorlat bemutatókkal és kerekasztal-beszélgetéssel, illetve workshopokkal várják az érdeklődőket.

Újdonság: idén a minőségi étkezési szolgáltatáson túl a résztvevők 4 MI-témájú workshopból választhatnak, emellett a rendezvény szponzorainak köszönhetően különböző értékes nyereményekkel gazdagodhatnak (szoftver-licenszek, tárgyi nyeremények, szakmai anyagok/könyvek)! 

Időpont: 2023. november 18. (szombat) 9:00-17:00. (1088 Budapest, Reviczky utca 6.)

A konferencián személyesen és online módon is van lehetőség részt venni, az alábbiak szerint:

  • KRE munkavállalók részére ingyenes
  • 8 000 Ft (Early Bird, PhD hallgató, online részvétel)
  • 12 000 Ft (késői regisztráció)

 

A konferenciára november 10-ig lehet jelentkezni az alábbi felületen: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2023/Regisztracio2

Részletes program: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2023/Program2

 

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép