„MI lesz veled, felsőoktatás?” – Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. konferencia

A KRE IKT Kutatóközpontja és a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központja Oktatásinformatika a felsőoktatásban címmel 2020-ban indította el évente megrendezésre kerülő konferenciasorozatát, melynek célja a digitális technológiák alkalmazásának elősegítése, támogatása az oktatói és kutatói munka során a felsőoktatásban.

Az idei konferencia témája a Mesterséges Intelligencia hatásaira koncentrál: Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. – MI lesz veled, felsőoktatás?

Olyan aktuális és izgalmas témákat feszegetnek majd, mint a Mérés-értékelés a mesterséges intelligencia korában (Dr. habil Molnár Gyöngyvér – SZTE), DigiEduHack (EU) és Digivisio Finnország 2030: Jövőképek és hallucinációk (Dr. Fenyvesi Kristóf - Jyväskyläi Egyetem és Kovács Eszter - Experience Workshop) vagy Az MI jogi, etikai kihívásai a felsőoktatásban - MI és a szerzői jogok kérdései (Dr. Beraczkai Dávid – Beraczkai Ügyvédi Iroda).  

Az előadásokon kívül jó-gyakorlat bemutatókkal és kerekasztal-beszélgetéssel, illetve workshopokkal várják az érdeklődőket.

Újdonság: idén a minőségi étkezési szolgáltatáson túl a résztvevők 4 MI-témájú workshopból választhatnak, emellett a rendezvény szponzorainak köszönhetően különböző értékes nyereményekkel gazdagodhatnak (szoftver-licenszek, tárgyi nyeremények, szakmai anyagok/könyvek)! 

Időpont: 2023. november 18. (szombat) 9:00-17:00. (1088 Budapest, Reviczky utca 6.)

A konferencián személyesen és online módon is van lehetőség részt venni, az alábbiak szerint:

  • KRE munkavállalók részére ingyenes
  • 8 000 Ft (Early Bird, PhD hallgató, online részvétel)
  • 12 000 Ft (késői regisztráció)

 

A konferenciára november 10-ig lehet jelentkezni az alábbi felületen: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2023/Regisztracio2

Részletes program: https://btk.kre.hu/konf/oktinfkonf_felsooktatas/2023/Program2