Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója lesz a Károli Szabadegyetem vendége

A smart egészségügy víziója az Országos Mentőszolgálat szemszögéből címmel tart előadást Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója október 19-én 18 órakor a Károli Szabadegyetem következő rendezvényén. Az előadást követően Trócsányi László rektor, az esemény házigazdája beszélget a témában a meghívott vendéggel.

Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatójaként irányítja a legnagyobb magyar egészségügyi intézményt. Az Országos Mentőszolgálat tevékenységének középpontjában a biztonságos, gyors és hatékony mentőellátás áll, mely minden magyar állampolgár számára elérhető és hozzáférhető, egységes és országos. Vezetői tevékenysége magában foglalja a szervezeti stratégia alakítását, az új technológiák és eljárások bevezetésének irányítását, valamint a mentőszolgálat folyamatos fejlesztésének és modernizálásának elősegítését. A szervezet stratégiájának lényege, hogy egyesíti a hagyományos értékeket a modern "smart healthcare" megoldásokkal, hangsúlyozva az adatvezérelt döntéshozatal, az innováció és a folyamatos fejlesztés fontosságát.

Csató Gábor 2007-ben szerzett orvosi diplomát Debrecenben, 2013 óta aneszteziológus-intenzív terápiás szakorvos, 2017-ben okleveles egészségügyi menedzserként diplomázott. Intenzív terápiás szakorvosként több itthoni állami és magán egészségügyi intézményben, valamint brit kórházakban gyógyított, illetve EU-s projekteket vezetett. 2017 óta irányítja az Országos Mentőszolgálatot, ahol sikeresen valósította meg a digitális átállást és indította el a Szív City és Életmentő applikációkat.

A Károli Szabadegyetem rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az alábbi felület kitöltésével jelezze:

https://portal.kre.hu/szabadegyetem/regisztracio/

Dr. Csató Gábor portrékép

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép