Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója lesz a Károli Szabadegyetem vendége

A smart egészségügy víziója az Országos Mentőszolgálat szemszögéből címmel tart előadást Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója október 19-én 18 órakor a Károli Szabadegyetem következő rendezvényén. Az előadást követően Trócsányi László rektor, az esemény házigazdája beszélget a témában a meghívott vendéggel.

Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatójaként irányítja a legnagyobb magyar egészségügyi intézményt. Az Országos Mentőszolgálat tevékenységének középpontjában a biztonságos, gyors és hatékony mentőellátás áll, mely minden magyar állampolgár számára elérhető és hozzáférhető, egységes és országos. Vezetői tevékenysége magában foglalja a szervezeti stratégia alakítását, az új technológiák és eljárások bevezetésének irányítását, valamint a mentőszolgálat folyamatos fejlesztésének és modernizálásának elősegítését. A szervezet stratégiájának lényege, hogy egyesíti a hagyományos értékeket a modern "smart healthcare" megoldásokkal, hangsúlyozva az adatvezérelt döntéshozatal, az innováció és a folyamatos fejlesztés fontosságát.

Csató Gábor 2007-ben szerzett orvosi diplomát Debrecenben, 2013 óta aneszteziológus-intenzív terápiás szakorvos, 2017-ben okleveles egészségügyi menedzserként diplomázott. Intenzív terápiás szakorvosként több itthoni állami és magán egészségügyi intézményben, valamint brit kórházakban gyógyított, illetve EU-s projekteket vezetett. 2017 óta irányítja az Országos Mentőszolgálatot, ahol sikeresen valósította meg a digitális átállást és indította el a Szív City és Életmentő applikációkat.

A Károli Szabadegyetem rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az alábbi felület kitöltésével jelezze:

https://portal.kre.hu/szabadegyetem/regisztracio/

Dr. Csató Gábor portrékép