A Károli is részt vesz az Educatio Kiállításon

A Károli Gáspár Református Egyetem is részt vesz a 24. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2024. január 11-13. között. Intézményünk standja (HF05) a színpad mellett várja a kiállításra látogatókat mindhárom nap 10–17 óra között.

Károli Stand elhelyezése - térkép

A korábbi évekhez hasonlóan egyetemünk standjánál oktatóink mellett öt karunk (Állam- és Jogtudományi Kar, Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar, Hittudományi Kar, Pedagógiai Kar) számos hallgatójával találkozhatnak az érdeklődők, akik így első kézből értesülhetnek az egyes szakokkal kapcsolatos információkról, az egyetemi hallgatói életről. A Tanulmányi Osztály munkatársai a felvételivel és az intézményi pontokkal kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolásában állnak az érdeklődők rendelkezésére és részletes tájékoztatást adnak az intézményben elérhető ösztöndíj-lehetőségekről, kollégiumi elhelyezésről, a különböző támogatásokról, juttatásokról.

Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://www.educatioexpo.hu/regisztracio

Várunk a HF05 standnál!

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép