Református intézményvezetők számára szervezett találkozót egyetemünk

Április 18-án harmadik alkalommal került megrendezésre a református intézményvezetők találkozója egyetemünk és a Károli Junior Akadémia szervezésében. A helyszín ezúttal az Országház volt, ahol a résztvevők vezetett túrán ismerkedhettek meg a Parlament történetével. A program keretén belül lehetőség nyílt az Országgyűlési Könyvtár bejárására is, azon belül is a ritkaságokat tartalmazó Ghyczy Ignác Kiállítótér muzeális gyűjteményébe is betekintést kaptak a résztvevők. Bemutatásra került a gyűjtemény és egyúttal a könyvtár legértékesebb és legritkábban megnézhető darabja is, az 1517-es Tripartitum kötet.

Az eseményen Trócsányi László rektor Redl Károllyal, az Országgyűlési Könyvtár igazgatójával beszélgetett a könyvtár történetéről, majd egy izgalmas prezentációt is megtekinthettek a résztvevők Urai-Tóth Éva, az Országgyűlési Könyvtár főosztályvezető-helyettese és kollégái közreműködésében. Az előadáson szó volt többek között a könyvtár használatáról, az egyetemekkel való együttműködésről és arról a rengeteg lehetőségről, amit kifejezetten középiskolások számára nyújt a könyvtár.

református intézményvezetők találkozója - képek református intézményvezetők találkozója - képek református intézményvezetők találkozója - képek református intézményvezetők találkozója - képek református intézményvezetők találkozója - képek

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép