Az IKT Kutatóközpont a KRE munkavállalói számára önjáró, tutorált kurzusokat indít májustól

Egyetemünk IKT Kutatóközpontja májustól önjáró kurzusokat szervez a munkavállalók számára. A Moodle-ba ágyazott, interaktív tananyagot tartalmazó, hat modulból álló kurzussorozat fókuszában felsőoktatás-módszertani és (tanári) digitális kompetenciát fejlesztő témakörök vannak, ezekhez minden esetben életszerű gyakorlati példák kapcsolódnak.

A májusban induló Tanítás és tanulás kurzus fő témája többek között a tanítást, tanulást támogató technológiák megfelelő módszertannal történő, célirányos alkalmazása. Bemutatóvideó itt.

Minden oktatót szeretettel várnak, aki otthonról, rugalmas időbeosztásban, de a személyes támogatás biztosításával szeretné fejleszteni szakmai tudását!
Jelentkezés: az Ozone felületén május 5-ig ITT, vagy május 19-ig ITT; a kurzus - teljesítéstől függően - max. 3 TÉR-pontot ér!

További önjáró kurzusokat is indít a Kutatóközpont a későbbiekben az alábbi témakörökben: Szakmai elkötelezettség, Digitális források, Értékelés, A tanulók támogatása, A digitális kompetenciák megszerzésének támogatása.

 

További információ: https://portal.kre.hu/index.php/kutatas/ikt-kutatokozpont.html

Tanítás és tanulás - kép

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép