Az IKT Kutatóközpont a KRE munkavállalói számára önjáró, tutorált kurzusokat indít májustól

Egyetemünk IKT Kutatóközpontja májustól önjáró kurzusokat szervez a munkavállalók számára. A Moodle-ba ágyazott, interaktív tananyagot tartalmazó, hat modulból álló kurzussorozat fókuszában felsőoktatás-módszertani és (tanári) digitális kompetenciát fejlesztő témakörök vannak, ezekhez minden esetben életszerű gyakorlati példák kapcsolódnak.

A májusban induló Tanítás és tanulás kurzus fő témája többek között a tanítást, tanulást támogató technológiák megfelelő módszertannal történő, célirányos alkalmazása. Bemutatóvideó itt.

Minden oktatót szeretettel várnak, aki otthonról, rugalmas időbeosztásban, de a személyes támogatás biztosításával szeretné fejleszteni szakmai tudását!
Jelentkezés: az Ozone felületén május 5-ig ITT, vagy május 19-ig ITT; a kurzus - teljesítéstől függően - max. 3 TÉR-pontot ér!

További önjáró kurzusokat is indít a Kutatóközpont a későbbiekben az alábbi témakörökben: Szakmai elkötelezettség, Digitális források, Értékelés, A tanulók támogatása, A digitális kompetenciák megszerzésének támogatása.

 

További információ: https://portal.kre.hu/index.php/kutatas/ikt-kutatokozpont.html

Tanítás és tanulás - kép