Állami kitüntetések nemzeti ünnepünk alkalmából

Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert, a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár augusztus 20-a alkalmából kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban augusztus 16-án.

Egyetemünk oktatói közül kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült:

Balla Péter református lelkész, a Károli Gáspár Református Egyetem rektorhelyettese és Hittudományi Karának tanszékvezető egyetemi tanára, a Hittudományi Doktori Iskola vezetője.

Balla Péter

Fülöp Márta pszichológus, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a HUN-REN Természettudományi Kutatóközpont Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetének tudományos tanácsadója, kutatócsoport-vezetője, a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének egyetemi tanára.

Fülöp Márta

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át:

Fábián Ferenc jogász, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának címzetes egyetemi tanára, korábbi rektorhelyettese, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának nyugalmazott docense, az Alkotmánybíróság nyugalmazott főtanácsadója.

Szilasi Alex Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a Gödöllői Királyi Kastély művészeti igazgatója, a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézetének oktatója.

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép