Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből

Bakhtiyor Berdialiev ezredes, az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézet igazgatója és Üzbegisztán Budapesti Nagykövetségének munkatársai 2024. szeptember 18-án hivatalos látogatást tettek egyetemünk Állam- és Jogtudományi Karán.

A megbeszélés célja az intézmények közötti szakmai együttműködés és közös kutatások erősítése, nemzetközi konferenciákon történő részvétel, valamint egy együttműködési szándéknyilatkozat feltételeinek kialakítása volt. A delegáció tagjait Prof. Dr. Tóth J. Zoltán dékán, Prof. Dr. Domokos Andrea és Prof. Dr. Boóc Ádám dékánhelyettesek, illetve Dr. Szalai Gábor nemzetközi osztályvezető fogadták.

Üzbegisztán és a Károli Gáspár Református Egyetem között a tudományos kapcsolatok erősítésének további fontos eseményét jelentette a Tashkenti Jogi Egyetemmel 2024. augusztus 26-án történt együttműködési szándéknyilatkozat aláírása, elősegítve ezzel a két ország közötti oktatói és hallgatói mobilitások, közös kutatások és publikációk növelését.

Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből Látogatás az üzbegisztáni Kriminológiai Kutatóintézetből

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép