Tudományos konferencia a szuverenitás 21. századi szerepéről

A Mathias Corvinus Collegium The Laws of Sovereignty - Upholding State Sovereignty in a Globalized and Digitalized World – a szuverenitás törvényei címmel egész napos nemzetközi tudományos konferenciát szervez 2024. november 8. napján (péntek) 9.30-tól az MCC Tas vezér utca 3. szám alatt található épületében.

Az egyedülálló konferenciára a világ számos országából és jogi kultúrájából érkeznek neves jogászprofesszorok, politikatudósok és nemzetközi bírói fórumok szakértő képviselői, akik a szuverenitást érintő újszerű kihívások, így például a globalizáció, az európai integráció és a digitalizáció kérdéseiben osztják meg gondolataikat. A konferencia kiváló lehetőséget kínál kapcsolatok építésére is.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a konferenciára és kapcsolatépítő ebédre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a konferencia programja és a regisztrációs lehetőség az MCC honlapján vagy a következő linken érhető el: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/the-laws-of-sovereignty.

A konferencián köszöntőt mond Sándor Lénárd, az Állam- és Jogtudományi Kar Nemzetközi Jogi Tanszékének egyetemi docense és a Horváth Barna Jog és Szabadság Kör vezetője, az MCC Nemzetközi Jogi Műhelyének vezetője, az esemény egyik szervezője.

 

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép