Lélekképző 2013.

Mikor a pszichológiát választottad hivatásodnak, felmerült benned a kérdés, milyen lépcsőfokok szükségesek ehhez? Tudtad-e, hogy az egyetem elvégzése után szakpszichológusi és pszichoterápiás képzettséggel, valamint adott módszerspecifikus gyakorlattal tudsz majd hivatalosan terápiát folytatni? Tisztában voltál-e azzal, mennyi módszer közül választhatsz, és hogy az egyes módszerek milyen előképzettséget, önismereti sajátélményt várnak Tőled?

A Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói köre, a KAPSZLI minden évben megrendezi „Lélekképző” nevű ingyenes programsorozatát. A rendezvény célja, hogy rendet teremtsen a folyamatosan változó követelményrendszerek káoszában, iránytűt adjon a majdani segítők kezébe, mindamellett, hogy a pszichoterápiás gyakorlat majdnem minden ágával megismerteti a látogatót.

A két napos esemény lehetőséget biztosít a hazai pszichológiai képzőhelyekkel való megismerkedésre pszichológushallgatók, pályakezdő pszichológusok és mindazok számára, akik a segítő szakma iránt érdeklődnek.

Megismerheted a főbb módszerek szemléleti keretét, a képzőhelyek követelményeit, a képzések árát és nem utolsó sorban azt is, hogy a viselkedéselemzői képesítés mire ad Neked jogosítványt.

Dátum: 2013. november 29. (péntek), 13:00-20:00

2013. november 30. (szombat), 10:00-18:00

Helyszín: a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar Díszterme, 1088 Budapest, Reviczky utca 4/c., I. em.

A rendezvény INGYENES!

A program innen letölthető!

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

KAPSZLI-stáb

Szakirányú továbbképzések

Szakirányú továbbképzések

Közösségi Média

Közösségi média

Kultúra, közélet

Rádió

Károli Podcast

Károli Podcast

Károli Klub

Károli Podcast

Napi biztatás

Napi biztatás

 

Tudomány, kutatás

Tudomány, kutatás

Galéria

galéria, fotógép